Κυριακή, 05 Ιουλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

ΣΚΑΙ: Άσχημες οι τελευταίες εξελίξεις για Ελένη Τσολάκη και Γιώργο Λιάγκα

Αποκλειστικό ρεπορτάζ! Οι πόρτες... κλείνουν

ΣΚΑΙ: Άσχημες οι τελευταίες εξελίξεις για Ελένη Τσολάκη και Γιώργο Λιάγκα
Vanda's Blog 29.06.2020 08:57

Δύσκολη κατάσταση φαίνεται να επικρατεί στον ΣΚΑΙ για τον Γιώργο Λιάγκα και την Ελένη Τσολάκη που φέτος πρωταγωνίστησαν με την εκπομπή "Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα" και οι τελευταίες εξελίξεις που θα σας μεταφέρω μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr είναι αρκετά άσχημες.

Ο Γιώργος Λιάγκας, όπως ήδη σας έχω αναφέρει σε προηγούμενο ρεπορτάζ, για να μην βρεθεί πάλι στα χαμένα έβαλε ρήτρα στο συμβόλαιό του με το κανάλι του Φαλήρου πως μπορεί να τον αφήσει ανενεργό μόνο για τρεις μήνες. Δηλαδή αν δεν έχει δικό του project και βρεθεί ξαφνικά στον πάγο μετά από τρεις μήνες έχει το ελεύθερο να λήξει την συνεργασία του με τον σταθμό και να ανοίξει για αλλού φτερά.

Ποιες οι εξελίξεις με Λιάγκα και Τσολάκη στον ΣΚΑΙ

Κάτι τέτοιο όπως φαίνεται θα συμβεί, αφού σύμφωνα με πληροφορίες μου μέσα από το κανάλι το κανάλι ναι μεν δεν θέλει να τον βρει απέναντί σου σε κάποιο άλλο κανάλι αλλά δεν... έχει και τον χώρο να τον εντάξει στο πρόγραμμά του ούτε στο δεύτερο μέρος της νέας τηλεοπτικής σεζόν. Ο Λιάγκας δεν ήθελε με τίποτα να σταματήσει την μεσημεριανή εκπομπή αλλά εφόσον ήδη ότι δεν γίνεται αλλιώς είπε να κάνει πίσω με τον όρο πως θα μεταφερθεί στην late night ζώνη με ένα δικό του project. Κάτι που πλέον δεν φαίνεται εφικτό στο κανάλι αφού το Big Brother θα πιάσει μεγάλο χώρο και χρόνο στη ζώνη αυτή.

Τέλος Τσολάκη και Λιάγκας από τον ΣΚΑΙ

Έτσι έκαναν πρόταση στον Λιάγκα να μείνει αλλά τα Σαββατοκύριακα! Κάτι που από πλευράς του ο Λιάγκας, όπως μου αποκάλυψε άτομο που είναι κοντά του, δεν θέλει καθόλου και... μάλλον έχει αποφασίσει να την κάνει... το έχει βασικά στο πίσω μέρος του μυαλού του πως εκεί θα καταλήξει όλο αυτό.

Τώρα όσον αφορά την Ελένη Τσολάκη μετά το τέλος της μεσημεριανής εκπομπής μένει μετέωρη αφού όλα δείχνουν πως ο Αγρότης έχει παγώσει. Ο σταθμός δεν έχει άλλο project να την εντάξει αλλά και να είχε πληροφορίες μου αναφέρουν πως... δεν τρελαίνεται κιόλας να της δώσει κάτι. Δεν έχουν γεννηθεί όλοι οι άνθρωποι για... πρώτα βιολιά. Και κάπως έτσι φαίνεται η Ελένη Τσολάκη την επόμενη τηλεοπτική σεζόν να μένει χωρίς... τηλεοπτική στέγη γιατί παρά το γεγονός πως οι φήμες που την θέλουν εκτός ΣΚΑΙ έχουν φουντώσει αρκετά, δεν έχει δεχτεί καμία άλλη πρόταση από κανάλι.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Γιώργος Λιάγκας: Απίστευτη αντίδραση! Τον ρώτησαν τι θα γίνει με τον ΣΚΑΙ και εκείνος...

Ελένη Τσολάκη: Την «τσάκωσαν» στο δρόμο και απάντησε στον Γκουντάρα - «Φοβάμαι πως...»

Share