Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Η Ελένη Μενεγάκη έκανε την πιο έξυπνη κίνηση μετά το τέλος της από τον ALPHA- Αποκλειστικό

"Θα συνεχίσει να γεμίζει το... πορτοφόλι της"

Η Ελένη Μενεγάκη έκανε την πιο έξυπνη κίνηση μετά το τέλος της από τον ALPHA- Αποκλειστικό
Vanda's Blog 30.06.2020 07:22

Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη να αποφάσισε να τελειώσει την συνεργασία της με τον ALPHA μετά από 15 χρόνια και με την τηλεόραση γενικά, μέχρι στιγμής, αλλά... είναι πολύ έξυπνη γυναίκα και πολύ δουλευταρού για να αποκόψει τον εαυτό της έτσι και απλά να πάει στην Άνδρο με τον Ματέο Παντζόπουλο και την οικογένειά της.

Σύμφωνα με πολύ έγκυρες πληροφορίες μου η Ελένη Μενεγάκη δεν θα σταματήσει να βγάζει ένα στάνταρ εισόδημα τον μήνα, και μάλιστα αρκετά υψηλό αφού έχει κλείσει ένα πολύ καλό deal.

Ποια η κίνηση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος της από τον ALPHA

Όπως μου μετέφερε η πηγή μου, λοιπόν, η Ελένη Μενεγάκη μπορεί να σταματήσει να προβάλλεται στην τηλεόραση αλλά θα συνεχίσει να "πουλάει" την εικόνα της μέσα από τα social media, το Facebook και το instagram. Η παρουσιάστρια ξέρει πόσο μεγάλη επιρροή έχει στο κοινό και γι αυτό δεν θα πάψει ακόμα και μετά το τέλος της από τον ALPHA να κάνει καμπάνιες και διαφημιστικά μέσα από τα προσωπικά της προφίλ, έτσι ώστε να μην σταματήσει να έχει και έσοδα.

Σύμφωνα, επίσης, με την ίδια πηγή η Ελένη "χρεώνει" ένα της post από 5.000 ευρώ έως και 7.000 ευρώ. Μιλάμε για την Ελένη Μενεγάκη άλλωστε....

Έτσι λέει αντίο ο Alpha στην Ελένη Μενεγάκη μετά από 15 χρόνια

Τίτλοι τέλους θα πέσουν την Τετάρτη 1 Ιουλίου στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και μαζί με αυτούς θα έρθει και το οριστικό τέλος της βασίλισσας της πρωινής ζώνης από τον ALPHA μετά από 15 χρόνια συνεργασίας. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που θα σας μεταφέρω μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr οι ιθύνοντες έχουν ετοιμάσει μια ξεχωριστή έκπληξη για να πουν το δικό τους αντίο στον άνθρωπο που τους στάθηκε εκεί στα εύκολα και στα δύσκολα.

Η Ελένη Μενεγάκη μέσα στο Σαββατοκύριακο φρόντισε να μαζέψει τα πράγματά της από το καμαρίνι της - δείτε φωτογραφία που είναι πλέον εντελώς άδειο - και σύμφωνα με άτομα από το κοντινό της περιβάλλον ανυπομονεί να κάνει αυτή τη νέα αρχή στην ζωή της αλλά ταυτόχρονα φοβάται κιόλας.

Η βασίλισσα της πρωινής ζώνης όπως πολλοί την χαρακτήριζαν φεύγει από τον ALPHA με σεβαστό χωρίς τσακωμούς και ιστορίες και γι αυτό το κανάλι θα την τιμήσει στο έπακρο.

Πως θα πει αντίο ο ALPHA στην Ελένη Μενεγάκη μετά από 15 χρόνια

Όπως μου μετέφερε άτομο μέσα από τον τηλεοπτικό σταθμό, καθημερινά, από σήμερα δηλαδή μέχρι και την Τετάρτη, στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη θα αφιερώνονται κάποια λεπτά σε εκείνη, δηλαδή θα προβάλλεται ένα βίντεο με τις καλύτερες στιγμές της Ελένης στον ALPHA τα τελευταία 15 χρόνια για να... θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι καινούργιοι.

πως θα αποχαιρετήσει ο ALPHA την Ελένη μενεγάκη

Όσο για την ίδια την Ελένη Μενεγάκη, με το που κλείσει η πόρτα του ALPHA οριστικά, μετακομίζει στο νησί της Άνδρου με τον σύζυγό της Ματέο Παντζόπουλο, όπου και θα περάσει εκεί όλο το καλοκαίρι! Δείτε εδώ το ρεπορτάζ που αφορά τα σχέδιά της!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ελένη: Η φωτογραφία μετά το τέλος της εκπομπής και το μήνυμα για την αποχώρηση της

Ράκος συναισθηματικά η Ελένη Μενεγάκη - Η αποκάλυψη για την "εφιαλτική" Παρασκευή

Share