Σάββατο, 31 Ιουλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Σε τεντωμένο σχοινί ο Γιώργος Λιάγκας - Άσχημα νέα κι όχι μόνο σε ότι αφορά τον ΣΚΑΙ

Αποκλειστικό ρεπορτάζ!

Σε τεντωμένο σχοινί ο Γιώργος Λιάγκας - Άσχημα νέα κι όχι μόνο σε ότι αφορά τον ΣΚΑΙ
Vanda's Blog 03.07.2020 07:30

Δυσκολεύουν τα πράγματα όπως φαίνεται για τον Γιώργο Λιάγκα ο οποίος βρίσκεται να... περπατά πάνω σε τεντωμένο σχοινί αφού σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες που θα σας μεταφέρω σήμερα στο Vanda's blog του Youweekly.gr. Τα νέα για τον παρουσιαστή είναι άσχημα όχι μόνο όσον αφορά την θέση του στον ΣΚΑΙ αλλά και γενικά το επαγγελματικό του μέλλον.

Όπως σας έχω ήδη γράψει αρκετές φορές η έξοδος του Γιώργου Λιάγκα από τον τηλεοπτικό σταθμό του Φαλήρου δεν θα αργήσει να έρθει, αφού και ο όρος στο συμβόλαιό του του δίνει την δυνατότητα να λήξει την συνεργασία του με τον σταθμό.

Όλα δείχνουν, λοιπόν, πως σήμερα που θα πέσουν τίτλοι τέλους στην εκπομπή Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα, εκείνος σιγά σιγά θα αρχίσει να μαζεύει τα πράγματά του από το κανάλι. Τονίζω πως το διαζύγιο είναι συναινετικό αφού δεν βρέθηκε μια κοινή γραμμή.

Ποια είναι τα άσχημα νέα για τον Γιώργο Λιάγκα μετά το τέλος του από τον ΣΚΑΙ

Φεύγει ο Λιάγκας από το ΣΚΑΙ σε ποιο κανάλι θα πάει

Αν και εφόσον το σενάριο αυτό συμβεί, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι ξημερώνει κι έχουν υπάρξει άπειρες φορές ανατροπές τις τελευταίας στιγμής στην ελληνική τηλεόραση, ο Γιώργος Λιάγκας σύμφωνα με τις πληροφορίες της πηγής μου που σας μεταφέρω στο Vanda's blog με κάθε επιφύλαξη, θα βρεθεί στον αέρα αφού παρά το γεγονός πως κουβαλάει μια τεράστια κι επιτυχημένη καριέρα πίσω κανείς αυτή την περίοδο δεν του έχει δείξει μια... ανοιχτή πόρτα.

Η αλήθεια είναι πως όλοι οι σταθμοί έχουν ξεκινήσει ήδη να συζητούν με παρουσιαστές και πρόσωπα και σε καμία λίστα δεν βρίσκεται το όνομα του Γιώργου Λιάγκα. Κάτι που σίγουρα θα το μετανιώσουν στην συνέχεια.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Συγκλονίζει ο Γιώργος Λιάγκας για το θάνατο του πατέρα του - «Έκλαιγα πάνω στο φέρετρο και...»

Τέλος από το Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα - "Σταματάω την τηλεόραση! Η συμφωνία μου με τον ΣΚΑΙ ήταν ξεκάθαρη"

Share