Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Απόφαση "κόλαφος" από την Ελένη Μενεγάκη!

Αποκλειστικό ρεπορτάζ

Απόφαση
Vanda's Blog 11.07.2020 12:39

Κι όμως, η Ελένη Μενεγάκη φαίνεται πως αυτή την απόφαση κόλαφο την είχε πάρει από τότε που αποφάσισε να φύγει από την τηλεόραση κι απλά το μυστικό της το ήξεραν πολύ δικοί της άνθρωποι! Σήμερα, βέβαια, θα σας το αποκαλύψω αποκλειστικά στο Vanda's blog του Youweekly.gr!

Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη να ήθελε μετά από τόσα χρόνια σκληρής καριέρας να αφιερωθεί στην οικογένειά της και να αφήσει - ίσως για λίγο - το συγκεκριμένο κομμάτι πίσω της αλλά το επαγγελματικό δαιμόνιο κυλά στις φλέβες της οπότε... βρήκε κάτι να ασχολείται εκτός TV!

Ποια η απόφαση που πήρε η Ελένη Μενεγάκη

Πρώτη εγώ σας είχα αποκαλύψει πως η Ελένη Μενεγάκη θα κινητοποιείται αρκετά μέσα από τα social media με τους χορηγούς και τις διαφημίσεις που ήδη έκανε και μάλιστα επιβεβαιώθηκα αφού λίγες ημέρες μετά αποκάλυψε η ίδια τη συνεργασία που έκλεισε.

Ωστόσο, τώρα ετοιμάζει, όπως μου αποκάλυψε έγκυρη πηγή μου, ένα νέο site που θα φέρει την υπογραφή της. Η θεματολογία αυτού δεν θα εμπεριέχει τίποτα για τους διάσημους της εγχώριας showbiz αφού η Ελένη τα τόσα χρόνια έχει δείξει πως δεν την νοιάζει αυτό το "κουτσομπολίστικο" κομμάτι αλλά θα είναι ένα site ταγμένο στην μόδα και στα θέματα που απασχολούν μια γυναίκα, όπως ψυχολογία, beauty tips, ενημερωτικά θέματα για γονείς κλπ.

Μάλιστα, μέσο αυτού θα δίνει περισσότερη ώθηση στις εταιρείες που κλείνει για καμπάνιες, όπως την L'Oreal και άλλες τέτοιου είδους.

Ελένη Μενεγάκη ανοίγει site

Να τονίσω πως τίποτα δεν έχει οριστικοποιηθεί, αφού αυτές τις ημέρες αλλά και για λίγο ακόμη η Ελένη έχει αποφασίσει να χαλαρώσει και να μην σκέφτεται αυτό το κομμάτι της ζωής της.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ελένη: Έκανε την αποκάλυψη από Άνδρο - «Ανανεώνουμε το ραντεβού μας...»

Μια κομμώτρια πρόδωσε την εγκυμοσύνη της Ελένης Μενεγάκη - Φωτογραφία ντοκουμέντο

Share