Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Μυστήριο με την Ιωάννα Μαλέσκου και την εκπομπή της στον ΣΚΑΙ

Τα νέα δεν είναι τόσο καλά! Αποκλειστικό ρεπορτάζ

Μυστήριο με την Ιωάννα Μαλέσκου και την εκπομπή της στον ΣΚΑΙ
Vanda's Blog 14.07.2020 15:03

Ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ βρίσκεται σε αναβρασμό προσπαθώντας να προετοιμάσει το πρόγραμμα της επόμενης τηλεοπτικής σεζόν κι ένα μυστήριο πλανάται για το τι συμβαίνει με τους συνεργάτες της Ιωάννας Μαλέσκου για τη νέα της εκπομπή. Τι ακριβώς εννοώ; Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Από την στιγμή που η Ιωάννα Μαλέσκου υπέγραψε με τον σταθμό του Φαλήρου, το προηγούμενο Σαββατοκύριακο δηλαδή, πολλοί είναι αυτοί που έχουν επιστρατευτεί και τρέχουν να κάνουν δοκιμαστικό για να κερδίσουν μια θέση στην εκπομπή της - δείτε εδώ τρεις γνωστούς άντρες που πάλεψαν για την θέση. Ωστόσο, φαίνεται πως... κανείς δεν έχει καταφέρει να μείνει.

Τι συμβαίνει με την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου στον ΣΚΑΙ

Ιωάννα Μαλέσκου εκπομπή ΣΚΑΙ

Πηγή μου, μου αποκάλυψε και σας μεταφέρω μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr πως παρά το γεγονός πως έχουν περάσει πολλά και μάλιστα κάποια πολύ γνωστά ονόματα από δοκιμαστικό, κανείς δεν φαίνεται να ήταν τόσο ικανός μέχρι στιγμής για να την πλαισιώσει. Ο λόγος; Άγνωστος.

Οι ιθύνοντες της παραγωγής φαίνεται πως έχουν στο μυαλό τους κάτι πολύ συγκεκριμένο - που κανείς δεν γνωρίζει - και δεν το έχουν βρει ακόμα πουθενά. Έτσι, τέλη Ιουλίου και παραμένει ακόμα χωρίς συνεργάτες η Ιωάννα Μαλέσκου.

Βέβαια, να υπενθυμίσω πως η ίδια πηγή μου είχε μεταφέρει πως προσφάτως η Ιωάννα Μαλέσκου έφαγε άκυρο από μια πασίγνωστη κυρία που δεν δέχτηκε να ενταχθεί στην εκπομπή της παρά την πρόταση που της έκανε το κανάλι! Δείτε εδώ για ποια πρόκειται.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ιωάννα Μαλέσκου: Λογοδοσμένη εδώ και 4,5 χρόνια! Ο σύντροφος που κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας

Η Δούκισσα Νομικού στα "μαχαίρια" με την Ιωάννα Μαλέσκου

Share