Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Νέα τροπή για το The 2night show - Αγχωμένος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου

Τι συμβαίνει στον ΑΝΤ1! Αποκλειστικό ρεπορτάζ

Νέα τροπή για το The 2night show - Αγχωμένος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου
Vanda's Blog 15.07.2020 14:01

Σε σύγχυση βρίσκεται το κανάλι του ΑΝΤ1 γιατί εκτός από το πρόβλημα που προσπαθούν να λύσουν με τα spoilers που έχουν δημιουργηθεί για τις Άγριες Μέλισσες, πρέπει να βρουν και νέα πρόσωπα για το project του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2night show.

Η late night ζώνη του σταθμού είναι μια από τις πιο δυνατές όσον αφορά τα νούμερα τηλεθέασης, αφού ο Γρηγόρης Αρνατούτογλου σημείωνε τρομερή επιτυχία με το The 2night show. Ωστόσο, την επόμενη σεζόν μπορεί να συνεχίζει αλλά θα υποστεί αλλαγές αφού... αποδεκατίζεται η ομάδα!

Τι συμβαίνει με το The 2night show και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Οι Μύγες, που αποτελούνται από τους Φάνη Λαμπρόπουλο, Θανάση Πασσά και Νικόλα Ράπτη θα αυτονομηθούν και θα αποκτήσουν το δικό τους μεταμεσονύκτιο πρόγραμμα. Έτσι, ο παρουσιαστής θα πρέπει να βρει νέες στήλες και συνεργάτες προκειμένου να εμπλουτίσει το The 2night show.

The 2night show εξελίξεις στον ΑΝΤ1

Όσο για το νέο show της τηλεοπτικής παρέας, πληροφορίες μου αναφέρουν και σας μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη στο Vanda's blog του Youweekly.gr πως θα προβάλλεται μια φορά την εβδομάδα, θα είναι σατιρικό και τα όσα θα παρουσιάζει θα είναι εμπνευσμένα από την επικαιρότητα, την καθημερινότητα και όλα τα καλώς και κακώς κείμενα της ίδιας της τηλεόρασης.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Μία μέρα πριν το τέλος των Άγριων Μελισσών - Αποκόβεται η Δρόσω από το μωρό

Πρόγραμμα του ΑΝΤ1 έκανε σε νούμερα 31,1% - Απίστευτο

Share