Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ευχάριστα νέα για τη Σμαράγδα Καρύδη

Αποκλειστικό ρεπορτάζ!

Ευχάριστα νέα για τη Σμαράγδα Καρύδη
Vanda's Blog 26.07.2020 09:15
Από Youweekly Team

Μπορεί τον τελευταίο καιρό να έχουμε "χάσει" λίγο τη Σμαράγδα Καρύδη από τα τηλεοπτικά δρώμενα, ωστόσο τα νέα φαίνεται πως είναι πολύ ευχάριστα για την επιτυχημένη ηθοποιό. Οι εξελίξεις στην ελληνική τηλεόραση, την έφεραν ξανά στο προσκήνιο, αυτή τη φορά σε έναν ρόλο έκπληξη!

Ναι, είναι αλήθεια. Οι περισσότεροι θυμόμαστε την Σμαράγδα Καρύδη από τη συμμετοχή της σε μεγάλες επιτυχίες της τηλεόρασης και συγκεκριμένα από τον θρυλικό ρόλο της Ντάλιας στον Παρά Πέντε.

Πριν από μερικά χρόνια, η ηθοποιός δοκιμάστηκε και σε άλλους ρόλους και ανέλαβε την παρουσίαση ενός διαφορετικού προγράμματος μέσα από τη συχνότητα του Mega. Το Celebrity Game Nigth γνώρισε μεγάλη επιτυχία καθώς είχε απήχηση στο τηλεοπτικό κοινό.

Σμαράγδα Καρύδη Mega

Αυτά είναι τα ευχάριστα νέα για τη Σμαράγδα Καρύδη

Όπως μου μεταφέρουν οι πηγές μου, και σας μεταφέρω εδώ στο Vanda's Blog του YouWeekly.gr με κάθε επιφύλαξη, το Mega προσπαθεί να επανέλθει μετά το ξαφνικό του κλείσιμο και την επιστροφή του στην ελληνική τηλεόραση.

Δεν υπάρχει λοιπόν καλύτερος τρόπος για να το κάνει, από το να επαναφέρει στην επικαιρότητα, σειρές. προγράμματα αλλά και πρόσωπα που έκαναν επιτυχία στο παρελθόν. Έτσι, σύμφωνα με άλλο αποκλειστικό ρεπορτάζ μας, θα επιστρέψει το Κάψε το Σενάριο - δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες - αλλά και η Σμαράγδα Καρύδη.

Προσοχή όμως! Η αγαπημένη ηθοποιός δεν θα παρουσιάσει μία νέα ανανεωμένη βερσιόν του Celebrity Game Night, αλλά ένα τηλεπαιχνίδι με τίτλο «Ένα εκατομμύριο γεν». Μπορεί ο τίτλος του παιχνιδιού να σας θυμίζει το εξωτερικό, ωστόσο το φορμάτ είναι ελληνικής έμπνευσης.

Σύμφωνα με το κόνσεπτ της συγκεκριμένης εκπομπής, τα πάντα βασίζονται στην ταχύτητα της αντίδρασης των διαγωνιζόμενων, και ο τίτλος επιλέχθηκε ξεκάθαρα για εμπορικούς σκοπούς, αφού εννοείται πως τα κέρδη των παικτών θα είναι σε ευρώ.

Η επάνοδος της Σμαράγδας Καρύδη στην παρουσίαση θα τοποθετηθεί στην απογευματινή ζώνη και συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον νέο προγραμματισμό του καναλιού, το τηλεπαιχνίδι της, θα έπεται της εκπομπής του Νίκου Ευαγγελάτου.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ευχάριστα νέα για την Σμαράγδα Καρύδη - Αποκάλυψε η ίδια ότι...

Σε σειρά του Alpha η Σμαράγδα Καρύδη

Share