Σάββατο, 17 Απριλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Εξελίξεις στο Opentv με τον Γρηγόρη Γκουντάρα

Αποκλειστικό ρεπορτάζ

Εξελίξεις στο Opentv με τον Γρηγόρη Γκουντάρα
Vanda's Blog 27.07.2020 07:53

Τα τηλεοπτικά κανάλια βρίσκονται σε αναβρασμό προσπαθώντας να δημιουργήσουν ένα δυνατό πρόγραμμα για τη νέα σεζόν που καταφθάνει και το κανάλι του Opentv έχει κάποια συγκεκριμένα σχέδια για τον Γρηγόρη Γκουντάρα! Θα σας μεταφέρω πρώτη μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr όλες τις εξελίξεις που αφορούν το πρόσωπό του.

Οι θετικές επιδόσεις της νέας καλοκαιρινής εκπομπής που έχει αναλάβει στον σταθμό, το Καλοκαίρι #NOT βάζουν ιδέες στους ιθύνοντες του Opentv! Η αλήθεια είναι πως τα νούμερα τηλεθέασης χτυπάνε κόκκινο τις περισσότερες φορές και ο παρουσιαστές - μαζί εννοείται με τη Νάταλι Κάκκαβα, την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου - έχουν κερδίσει την εκτίμηση και την αγάπη του τηλεοπτικού κοινού.

Τα πλάνα του Opentv για τον Γρηγόρη Γκουντάρα

Καλοκαίρι #NOT Γρηγόρης Γκουντάρας Opentv

Όπως μου μετέφερε πηγή μου και σας αποκαλύπτω μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr οι ιθύνοντες του σταθμού έχουν αφήσει ανοιχτά ενδεχόμενα για την αξιολόγηση του δημοσιογράφου - παρουσιαστή. Δηλαδή, το σίγουρο είναι πως θα βρεθεί στο πλευρό της Κατερίνας Καινούργιου και της εκπομπής Ευτυχείτε και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν αλλά πληροφορίες μου, επίσης, αναφέρουν πως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο Γρηγόρης Γκουντάρας να αναλάβει δικό του project και συγκεκριμένα ένα νέο τηλεπαιχνίδι στον σταθμό!

Να τονίσω πως τίποτα μέχρι στιγμής δεν είναι σίγουρο και οι αποφάσεις θα παρθούν την επόμενη εβδομάδα.

Βέβαια, να υπενθυμίσω πως από τον τηλεοπτικό σταθμό Opentv φέρεται να υπάρχει μια αποχώρηση μεγατόνων καθώς όπως αναφέρουν οι τελευταίες εξελίξεις πασίγνωστη παρουσιάστρια δήλωσε την παραίτησή της την προηγούμενη εβδομάδα. Δείτε εδώ ποια είναι

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Γενέθλια για τον Γρηγόρη Γκουντάρα - Τα πόσα έκλεισε;

Δεν βγήκε στον αέρα του Opentv το Καλοκαίρι #NOT - Τι συμβαίνει

Share