Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Σε αδιέξοδο η Βάσω Λασκαράκη - Τι συμβαίνει

Όχι τόσο καλά τα νέα

Σε αδιέξοδο η Βάσω Λασκαράκη - Τι συμβαίνει
Vanda's Blog 27.07.2020 11:18

Τα νέα που μου μετέφεραν και θα σας αποκαλύψω με κάθε επιφύλαξη στο Vanda's blog του Youweekly.gr για την Βάσω Λασκαράκη δεν είναι και τόσο καλά, καθώς φαίνεται πως η ηθοποιός βρίσκεται πλέον σε ένα επαγγελματικό αδιέξοδο!

Η Βάσω Λασκαράκη πριν ξεκινήσει τις καλοκαιρινές της διακοπές συζητούσε με τον τηλεοπτικό σταθμό του ALPHA για να αναλάβει ένα δικό της project έχοντας μάλιστα στο πλευρό της τον σύντροφό της, Λευτέρη Σουλτάτο!

Όπως έγινε γνωστό, τελικά η συμφωνία δεν έκλεισε ποτέ καθώς υπήρξε έντονα η φημολογία πως η Βάσω Λασκαράκη δεν ήθελε να εγκαταλείψει τις οικογενειακές της διακοπές - δείτε το σπίτι της στην Κρήτη εδώ - και να θυσιάσει τον χρόνο της για το επαγγελματικό κομμάτι.

Γιατί βρίσκεται σε αδιέξοδο η Βάσω Λασκαράκη - Τι πραγματικά συμβαίνει

Βάσω Λασκαράκη συνεργασία επόμενη σεζόν

Η απόφαση αυτή φαίνεται πως τώρα έχει οδηγήσει την ίδια σε ένα αδιέξοδο, καθώς όπως μου μετέφερε πηγή μου, δεν έχει κλείσει και ενδέχεται να μην κλείσει τίποτα για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Όσα projects έχουν δρομολογηθεί είναι "καπαρωμένα" από συγκεκριμένα πρόσωπα και... δεν υπάρχει χώρος.

Αυτό μου μετέφεραν και σας αποκαλύπτω. Ωστόσο, αφήστε με να έχω κάποιες αμφιβολίες γι αυτό. Η Βάσω Λασκαράκη είναι μια προσωπικότητά που έχει πολλά να δώσει και είναι πολύ καλή σε ότι καταπιάνεται οπότε... κατά την ταπεινή μου άποψη υπάρχει περίπτωση να έχει κλείσει κάτι υπό άκρα μυστικότητα και λίγο πριν την αρχή της νέας σεζόν να κάνει την ανακοίνωση!

Για να δούμε, κοντός ψαλμός...

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αψεγάδιαστο το κορμί της Βάσως Λασκαράκη - Διαγράφονται οι κοιλιακοί στο σώμα της σε αυτή την φωτογραφία με μαγιό

Λευτέρης Σουλτάτος: Αυτό είναι το ξενοδοχείο που δουλεύει στην Κρήτη - Απίστευτες φωτογραφίες από τα δωμάτια

Share