Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

Τέλος η Κάτια Ζυγούλη από την ΕΡΤ αλλά όχι οι "Ιστορίες Μόδας" - Τι συνέβη

Όλο το παρασκήνιο αποκλειστικά!

Τέλος η Κάτια Ζυγούλη από την ΕΡΤ αλλά όχι οι
Vanda's Blog 28.07.2020 08:18

Μπορεί να είναι γλυκιά, ευγενική και πανέμορφη αλλά η Κάτια Ζυγούλη φαίνεται πως δεν έγινε η καθημερινή συνήθεια του τηλεοπτικού κοινού της ΕΡΤ με την εκπομπή "Ιστορίες Μόδας" και το τέλος της έχει ήδη γραφτεί.

Όπως μου αποκάλυψε πηγή μου και θα σας μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη στο Vanda's blog του Youweekly.gr οι ιθύνοντες του σταθμού έχουν πάρει ήδη την απόφασή τους για το μέλλον του συγκεκριμένου project.

Τι συμβαίνει με την Κάτια Ζυγούλη και τις Ιστορίες Μόδας στην ΕΡΤ

Κάτια Ζυγούλη τέλος από την ΕΡΤ

Στο πρώτο της επίσημο εγχείρημα στην ελληνική τηλεόραση δεν στέφθηκε με επιτυχία αφού τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής της από την πρώτη κιόλας ημέρα προβολής πλησίασαν το μηδέν. Για να μην σας τα πολυλογώ έτσι τσουλάει μέχρι και σήμερα, έχοντας δυσαρεστήσει τους υπεύθυνους.

Μέτα από συζητήσεις και συναντήσεις έχει παρθεί ήδη η απόφαση μετά το τέλος των προκαθορισμένων επεισοδίων που αναγράφει το συμβόλαιο να λήξει η συνεργασία της με την σύζυγο του Σάκη Ρουβά, Κάτια Ζυγούλη.

Αυτό που έχει μείνει αναπάντητο είναι το αν θα τελειώσει έτσι άδοξα και το συγκεκριμένο project ή αν θα του δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία με άλλη παρουσιάστρια στο τιμόνι.

Αναμένοντας τις εξελίξεις...

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Η φωτογραφία της Κάτιας Ζυγούλη που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων

Κάτια Ζυγούλη: Το περιστατικό που την "τσάκισε" - «Στο ξενοδοχείο να κλαίω και να λέω "τελείωσε"»

Share