Τετάρτη, 08 Φεβρουαρίου 2023 | Επικοινωνία

Αλλάζει το The Booth - Οι αποφάσεις του Opentv

Τι συνέβη;

Αλλάζει το The Booth - Οι αποφάσεις του Opentv
Vanda's Blog 04.08.2020 08:07

Εν όψει της νέας τηλεοπτικής σεζόν οι αποφάσεις που παίρνουν στο Opentv είναι πολλές και αφορούν στο πως θα διαμορφώσουν το πρόγραμμα, αλλά και τα νέα project. Αλλαγές μάλλον θα δούμε και στη νέα εκπομπή του σταθμού το The Booth και μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr θα σας μεταφέρω όλες τις λεπτομέρειες.

Όπως ήδη σας έχω ενημερώσει, το κανάλι σκέφτεται μήπως βγει στον αέρα η εκπομπή και το χειμώνα, αφού το τηλεοπτικό κοινό την έχει αγαπήσει και έχει γίνει viral στο twitter με τις μοναδικές ατάκες που "πετάγονται", αλλά και τις αληθινές ιστορίες.

Αυτές είναι οι αποφάσεις του Opentv για το The Booth

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα μου μετέφεραν, στο Opentv σκέφτονται πως αν θα δούμε το The booth στο πρόγραμμα τους και το χειμώνα πρέπει να προβάλλεται σε μια ζώνη που ο ανταγωνισμός δεν θα είναι σκληρός, αφού έρχονται πολύ δυνατά project από τον Σεπτέμβρη.

Το σίγουρο είναι πως αν τελικά παρθεί η απόφαση να βγει στον αέρα, δεν θα βρίσκεται στη ζώνη 15:00 με 17:00 που προβάλλεται τώρα, καθώς απέναντι θα βρίσκεται ο Νίκος Μουτσινάς και το Καλό Μεσημεράκι που είναι από τις πιο δυνατές εκπομπές - δείτε εδώ το trailer. Ενώ και το απόγευμα θα έχει σκληρό ανταγωνισμό, καθώς επιστρέφει και το My style rocks.

Για αυτό στο τραπέζι έχουν πέσει σκέψεις να μεταφερθεί το The Booth στη ζώνη του Σαββατοκύριακου, καθώς εκτός του ότι δεν υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός στην τηλεθέαση, έχουν πολύ κενό χώρο, καθώς το μόνο πρόγραμμα που προβάλλεται ζωντανά είναι η Σίσσυ Χρηστίδου με το Έλα Χαμογέλα.

Ωστόσο, να πω πως οι αποφάσεις αυτές βρίσκονται στα λόγια, καθώς δεν είναι σίγουρο αν τελικά το The Booth βγει στον αέρα και τη νέα τηλεοπτική σεζόν!

Για ότι νεώτερο εδώ είμαι και θα σας ενημερώσω!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Το τέλος το The Booth από το Opentv

The Booth: Πρόταση γάμου στον αέρα της εκπομπής - Πάγωσαν όλοι

Share