Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Έφυγε από τον ALPHA και την Ελένη μετά από 8 χρόνια και έκλεισε με το MEGA

Έδωσε τα χέρια με καθημερινή εκπομπή

Έφυγε από τον ALPHA και την Ελένη μετά από 8 χρόνια και έκλεισε με το MEGA
Vanda's Blog 09.08.2020 08:28

Από τον ALPHA έφυγε ένα από τα πιο γνωστά πρόσωπα του σταθμού που βλέπαμε μέσα από την εκπομπή Ελένη, εδώ και 8 ολόκληρα χρόνια. Σύμφωνα με πληροφορίες του Vanda's blog εδώ στο Youweekly.gr, έκλεισε με το MEGA και θα βρίσκεται σε καθημερινή εκπομπή.

Μετά την απόφαση της Ελένης Μενεγάκη να αποχωρήσει από το χώρο της τηλεόρασης οι συνεργάτες της μπροστά από τις κάμερες ξεκίνησαν την αναζήτηση νέας τηλεοπτικής στέγης και σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, όλοι έχουν βρει δουλειά.

Τα πρόσωπα που βρισκόντουσαν στην εκπομπή της, ήταν από τα πιο δυνατά της τηλεόρασης, για αυτό κιόλας η παρουσιάστρια μας καλησπέριζα καθημερινά πολλά χρόνια συνεχόμενα μέσα από τη συχνότητα του ALPHA.

Αυτό το πρόσωπο του ALPHA και της Ελένης μετά από 8 χρόνια έφυγε και έκλεισε με το MEGA

Ένα από τα αγαπημένα πρόσωπα της εκπομπής της ήταν η Ελιάνα Χρυσικοπούλου που βρισκόταν στον αέρα της εκπομπής της επί 8 ολόκληρα χρόνια. Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του Vanda's blog, έδωσε τα χέρια με το κανάλι της Συγγρού και θα βρίσκεται στο πάνελ καθημερινής εκπομπής που έρχεται από τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Συγκεκριμένα, θα βρίσκεται στο πλευρό της Δανάης Μπάρκα και στην ομάδα του πρωινού ψυχαγωγικού μαγκαζίνου που ετοιμάζει το MEGA.

Να σημειώσουμε πως ακόμη ένα πρόσωπο της Ελένης Μενεγάκη έφυγε από τον ALPHA. Το συγκεκριμένο ωστόσο, το διεκδίκησε η Φαίη Σκορδά και θα βρίσκεται στο Πρωινό. Μπορεί αρχικά να γραφόταν πως θα βρίσκεται στην ομάδα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, όμως έγινε η ανατροπή και από το χειμώνα θα τον βλέπουμε καθημερινά στον ΑΝΤ1.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Επιστρέφει στον ALPHAtv το πιο πολυσυζητημένο πρόγραμμα του σταθμού

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Νέο meeting με τον ALPHA για την εκπομπή της

Share