Σάββατο, 22 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Η απόφαση "βόμβα" του ΑΝΤ1 για τις Άγριες Μέλισσες

Τι αλλάζει από Σεπτέμβρη;

Η απόφαση
Vanda's Blog 11.08.2020 07:28

Πυρετώδης είναι οι προετοιμασίες των καναλιών για τη νέα τηλεοπτική σεζόν που φέτος λόγω των εξελίξεων με τον κορωνοϊό θα ξεκινήσει πολύ νωρίτερα από το κανονικό. Σύμφωνα με πληροφορίες που μου μετέφεραν και θα σας αποκαλύψω μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr, από τον ΑΝΤ1 πάρθηκε και μια απόφαση "βόμβα" για την επιτυχημένη σειρά, Άγριες Μέλισσες.

Ο ανταγωνισμός το χειμώνα θα είναι μεγάλος. Νέες σειρές έρχονται στις οθόνες μας, ενώ επιστρέφουν και δυνατά show και τηλεπαιχνίδια. Οι τηλεοπτικοί σταθμοί έχουν φτιάξει ένα δυνατό καθημερινό πρόγραμμα θέλοντας να ανεβάσουν την τηλεθέαση.

Ανάμεσα στους σταθμούς αυτούς είναι και ο ΑΝΤ1, που θα έχει 3 νέες σειρές στο πρόγραμμα του, ενώ για ακόμη μια σεζόν θα προβάλλει τις Άγριες Μέλισσες, οι οποίες έρχονται με εξελίξεις "φωτιά" - Δείτε εδώ τον άνδρα που θα καταστρέψει την Δρόσω.

Αυτή είναι η απόφαση "βόμβα' του ΑΝΤ1 για τις Άγριες Μέλισσες

Ωστόσο, οι Άγριες Μέλισσες επιστρέφουν με μια αλλαγή. Μικρή μεν, σημαντική δε. Όπως με πληροφόρησαν πηγές μου και θα σας αποκαλύψω μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr, η σειρά αλλάζει ώρα προβολής.

Άγριες Μέλισσες spoiler

Ο ΑΝΤ1, θέλοντας να προλάβει τυχών... απώλειες στην prime time ζώνη λόγω του μεγάλου ανταγωνισμού που θα υπάρξει, θα προβάλει την σειρά νωρίτερα από τις 23:00 που έβγαινε στον αέρα. Από τη νέα σεζόν λοιπόν οι Άγριες Μέλισσες θα ξεκινάνε στις από τις 22:15.

Η σειρά μάλιστα, θα έχει και νέα πρόσωπα που θα φέρουν ανατροπές στις ζωές των πρωταγωνιστών. Μεταξύ άλλων, εισβάλλει και μια ηθοποιός που θα φέρει να πάνω κάτω. Δείτε εδώ το πρόσωπο της.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Έτσι σήμανε το τέλος του από τις Άγριες Μέλισσες

Άγριες Μέλισσες: Σταματάνε τα γυρίσματα - Τι συνέβη;

Share