Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Από τον ΣΚΑΙ στο OPENtv και την Μαρία Μπακοδήμου

Όλο το ρεπορτάζ

Από τον ΣΚΑΙ στο OPENtv και την Μαρία Μπακοδήμου
Vanda's Blog 12.08.2020 07:34

Πυρετώδης είναι οι προετοιμασίες στο OPENtv για τη νέα εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου, καθώς ο Αύγουστος τελειώνει και πρέπει όλοι να πάρουν τις θέσεις τους. Τα δοκιμαστικά για τους συνεργάτες της έχουν εδώ και αρκετό καιρό ξεκινήσει και σύμφωνα με πληροφορίες του Vanda's blog και του Youweekly.gr, πέρασε και ένα πρόσωπο που βλέπαμε σε καθημερινό πρόγραμμα του ΣΚΑΙ.

Η εκπομπή της έχοντας αλλάξει πλέον όνομα και από «Δικαστήριο Μόδας», λέγεται «Style me up», έρχεται από τον Σεπτέμβριο και θα είναι κάτι πρωτόγνωρο στην ελληνική τηλεόραση.

Ήδη όπως έχει γίνει γνωστό από δοκιμαστικό έχει περάσει ο Βασίλης Ζούλιας, η Υβόννη Μπόσνιακ, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και ο Σπύρος Πώρος, όπως και η Νατάσα Καλογρίδη, ωστόσο ακόμη δεν έχουν γίνει οι τελικές συζητήσεις για να κλείσει κάποιο όνομα.

Πρόσωπο από τον ΣΚΑΙ πάει στο OPENtv και την εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου;

Πρόσφατα ωστόσο, πληροφορήθηκα πως ένα πρόσωπο που είχαμε δει σε καθημερινό πρόγραμμα του ΣΚΑΙ και είχε συζητηθεί πολύ, πέρασε επίσης από δοκιμαστικό για να βρίσκεται στην κριτική επιτροπή που θα έχει τρεις καρέκλες.

Ο λόγος για την Μπέττυ Μαγγίρα η οποία έχεις τις κατάλληλες γνώσεις, αφού βρισκόταν και στην κριτική επιτροπή του My style rocks και είχε αποσπάσει πολύ θετικά σχόλια. Η ηθοποιός, άρεσε πολύ στους ιθύνοντες της εκπομπής και όπως φαίνεται έχει πολλές ελπίδες για να τη δούμε από Σεπτέμβρη στο OPENtv.

Μπεττυ Μαγγίρα από ΣΚΑΙ OPENtv με Μαρία Μπακοδήμου

Αν βέβαια, "κλείσει" κάποιο από τα παραπάνω ονόματα με την εκπομπή «Style me up», θα μάθουμε σίγουρα πολύ σύντομα!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

"Έσκασε" ανακοίνωση από την Μαρία Μπακοδήμου

Ανατροπή για την Μαρία Μπακοδήμου και το Δικαστήριο Μόδας

Share