Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ανυπόστατη η είδηση για την Ελένη Μενεγάκη στον ANT1 - Όλη η αλήθεια

Αποκλειστικό ρεπορτάζ

Ανυπόστατη η είδηση για την Ελένη Μενεγάκη στον ANT1 - Όλη η αλήθεια
Vanda's Blog 16.08.2020 07:23

Πολλά έχουν ακουστεί για το τηλεοπτικό μέλλον της Ελένης Μενεγάκη τις τελευταίες μέρες και ήρθα για να σας ξεδιαλύνω το τοπίο μέσα από το Vanda's Blog του YouWeekly.gr, λέγοντάς σας πως η είδηση που ήθελε την παρουσιάστρια να γυρίζει στον ΑΝΤ1 είναι ανυπόστατη! Όλη η αλήθεια βρίσκεται εδώ!

Η Ελένη Μενεγάκη ξεκουράζεται στην Άνδρο και στην Αθήνα η τύχη της δουλεύει. Πριν καλά καλά προλάβουν να πέσουν οι τίτλοι τέλους της τελευταίας της εκπομπής, τα ρεπορτάζ για το τηλεοπτικό μέλλον έδιναν και έπαιρναν, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει καμία επίσημη δήλωση από την ίδια ή από κάποιο κανάλι.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια κάθε φορά που αναφερόταν στην απόφασή της να μην συνεχίσει στην τηλεόραση, ξεκαθάριζε πως είναι οριστικό και πως δεν θέλει να επιστρέψει. Οι φήμες ωστόσο συνεχίζονταν μέχρι που πριν λίγες μέρες ακούστηκε πως η Ελένη Μενεγάκη θα επιστρέψει στον ΑΝΤ1, όπου αναδείχθηκε - δείτε εδώ το σχετικό ρεπορτάζ.

Αυτή είναι η αλήθεια για την είδηση που θέλει την Ελένη Μενεγάκη να πηγαίνει στον ΑΝΤ1

Μπορεί να είστε κι εσείς στη μερίδα των ανθρώπων που πιστεύουν ότι πολύ σύντομα θα δούμε και πάλι την κορυφαία παρουσιάστρια στο γυαλί, ωστόσο σας μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη μερικές αποκλειστικές μου πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες όχι μόνο η Ελένη δεν πάει στον ΑΝΤ1, αλλά δεν πάει πουθενά.

Η άδεια της Ελένης Μενεγάκη πρόκειται να κρατήσει πολύ ακόμα, ενώ όπως όλα δείχνουν το κανάλι του Αμαρουσίου δεν έχει έρθει σε επαφή μαζί της για μία επανέναρξη της συνεργασίας τους.

Ελένη Μενεγάκη ANT1

Η παρουσιάστρια θέλει προς το παρόν να αφήσει τα τηλεοπτικά στην άκρη και να ασχοληθεί με την οικογένειά της, κάτι που κάνει άλλωστε και με το παραπάνω φέτος το καλοκαίρι στην Άνδρο - για την οποία πήρε μία μεγάλη και σημαντική απόφαση μαζί με τον Ματεό Παντζόπουλο.

Ο χρόνος θα δείξει αν τελικά η απόφαση της να φύγει από την τηλεόραση ήταν προσωρινή, ωστόσο για τώρα δε θα έπρεπε να περιμένουμε ένα νέο τηλεοπτικό βήμα από την απόλυτη "βασίλισσα της τηλεόρασης".

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Φανερά αδυνατισμένη η Ελένη Μενεγάκη - Φωτογραφία αποκάλυψη για το σώμα της

Το μήνυμα της Ελένης που έκανε το Instagram να «λυγίσει»

Share