Παρασκευή, 04 Δεκεμβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

ΑΝΤ1: Όλες οι εξελίξεις με τον Γιώργο Παπαδάκη και το Καλημέρα Ελλάδα

Όλο το ρεπορτάζ

ΑΝΤ1: Όλες οι εξελίξεις με τον Γιώργο Παπαδάκη και το Καλημέρα Ελλάδα
Vanda's Blog 22.08.2020 07:37

Μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, επιστρέφει για ακόμη μια χρονιά ο αγαπημένος Γιώργος Παπαδάκης με την ενημερωτική εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα». Μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr θα σας μεταφέρω όλες τις εξελίξεις για τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Φέτος,ο Γιώργος Παπαδάκης συμπληρώνει 30 χρόνια στον τηλεοπτικό αέρα του σταθμού του Αμαρουσίου και δεν θα μπορούσε να είναι πιο χαρούμενος που έχει καταφέρει να «χτίσει» μια τόσο μεγάλη επιτυχημένη πορεία στο χώρο της τηλεόρασης.

Τις τελευταίες ημέρες οι προετοιμασίες για την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» γίνονται πυρετωδώς από τους συνεργάτες τους, καθώς πολύ σύντομα θα μας πει «Καλημέρα» στις 06:00 το πρωί όπως κάνει κάθε ημέρα από το 1992.

Αυτές είναι όλες οι εξελίξεις στον ΑΝΤ1 για τον Γιώργο Παπαδάκη και το Καλημέρα Ελλάδα

Ο Γιώργος Παπαδάκης και το «Καλημέρα Ελλάδα», επιστρέφουν στον αέρα του ΑΝΤ1 στις 7 Σεπτεμβρίου. Στο πλευρό του μάλιστα, θα έχει ένα καινούριο πρόσωπο, μετά την αποχώρηση της Αλεξάνδρας Καϋμένου. Δείτε εδώ πως την είχε αποχαιρετήσει ο παρουσιαστής.

Όπως με ενημέρωσε πρόσωπο μέσα από το κανάλι και θα σας μεταφέρω εδώ στο Vanda's blog του Youweekly.gr με κάθε επιφύλαξη, η αντικαταστάτρια της δημοσιογράφου, θα είναι η Χρύσα Φώσκολου, η οποία βρισκόταν μαζί με τον Νίκο Ρογκάκο και τον Παναγιώτη Στάθη.

Να σημειώσω επίσης, πως ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό αν τελικά αλλάξει ώρα η εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», λόγω του ότι οι ιθύνοντες του ΑΝΤ1 σκέφτονται η πρωινή εκπομπή της Φαίης Σκορδά να ξεκινάει 20 λεπτά νωρίτερα από το κανονικό που ήταν στις 10:00. Δείτε εδώ αναλυτικά το ρεπορτάζ.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Πρώην συνεργάτης του Γιώργου Παπαδάκη έγινε μπαμπάς

Χαρές για τον Γιώργο Παπαδάκη - Παντρεύτηκε στενός συνεργάτης του

Share