Τρίτη, 21 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

Το βέτο του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1

Τι συνέβη με την αλλαγή της ώρας;

Το βέτο του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1
Vanda's Blog 27.08.2020 07:02

Εν συνεχεία των εξελίξεων που σας είχα μεταφέρει πριν από λίγες ημέρες για τον Γιώργο Παπαδάκη και την πρόταση να αλλάξει ώρα μετάδοσης λόγω του Πρωινού, μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr θα σας αποκαλύψω το βέτο που άσκησε στον ΑΝΤ1 ο παρουσιαστής.

Ο Γιώργος Παπαδάκης μετράει 30 χρόνια καριέρας μέσα από τη συχνότητα του Αμαρουσίου, είναι από τα πιο σημαντικά πρόσωπα στο κανάλι και τον έχουν σε μεγάλη εκτίμηση. Για αυτό και δεν γινόταν να μην τον ρωτήσουν στο αν είναι σύμφωνος να κλείνει 20 λεπτά πιο νωρίς το «Καλημέρα Ελλάδα» με σκοπό το Πρωινό να βγαίνει στον αέρα νωρίτερα από το συνηθισμένο για να προλαβαίνει τον ανταγωνισμό, που από τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα είναι μεγάλος.

Μετά την ανακοίνωση λοιπόν που βγήκε - την οποία θα δείτε και παρακάτω - για την εκπομπή του, όπου γράφει ότι 06:00 ώρα ο παρουσιαστής θα μας λέει «καλημέρα» με τους συνεργάτες τους, δεν γινόταν να μην μάθω τι συνέβη και τελικά δεν πραγματοποιήθηκε η αλλαγή της ώρας.

Σύμφωνα με τα όσα μου μετέφερε πρόσωπο μέσα από το κανάλι του ΑΝΤ1 και σας μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη, ο Γιώργος Παπαδάκης, άσκησε βέτο για να μην γίνει η αλλαγή αυτή. Εντάσεις, εννοείται πως δεν υπήρξαν, καθώς η συνεργασία τους είναι άριστη. Ωστόσο, ο παρουσιαστής ήταν κατηγορηματικά αρνητικός στο να κλείνει 20 λεπτά νωρίτερα την εκπομπή.

Μάλιστα, το κανάλι δέχτηκε αμέσως την απόφαση του και τελικά όπως είδαμε τα πράγματα προχωρούν ακριβώς όπως και την περσινή σεζόν. Δηλαδή 06:00 βγαίνει στον αέρα το «Καλημέρα Ελλάδα και στις 10:00 το Πρωινό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση από τον ΑΝΤ1 για τον Γιώργο Παπαδάκη

Από τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου στις 06:00 το πρωί, ο Γιώργος Παπαδάκης θα μας λέει «Καλημέρα Ελλάδα»!

Εδώ και 30 χρόνια, ξεκινάμε μαζί τα πρωινά! Ο Γιώργος Παπαδάκης θα πει την πρώτη «καλημέρα» για φέτος στις 7 Σεπτεμβρίου, στις 6 το πρωί. Η μακροβιότερη και πιο επιτυχημένη ενημερωτική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης έρχεται πάλι στους δέκτες μας μαζί με την πιο έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση.

Μόλις έγινε και η ανακοίνωση για τη Φαίη Σκορδά στον ΑΝΤ1. Δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες.

Στα 30 χρόνια μετάδοσής του, το «Καλημέρα Ελλάδα» έχει δώσει δυναμικό παρών στα μεγάλα γεγονότα και έχει παρέμβει αποτελεσματικά στα σημαντικά προβλήματα που απασχολούν την κοινωνία. Με ρεπορτάζ και ειδήσεις από όλες τις γωνιές της χώρας, ο Γιώργος Παπαδάκης - έχοντας στο πλευρό του μια εξαιρετική δημοσιογραφική ομάδα - βρίσκεται καθημερινά, κοντά στον Έλληνα πολίτη.

Ο Γιώργος Παπαδάκης, με την εγκυρότητα, το χιούμορ και την αμεσότητά του, κέρδισε δικαίως όχι μόνο την πρωτιά στη μάχη της ενημέρωσης αλλά και την πρώτη θέση στην καρδιά και τη συνείδηση του τηλεοπτικού κοινού.

Η δημοφιλής ενημερωτική εκπομπή, ανανεωμένη και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους πολίτες, σε μια χρονιά δύσκολη και απαιτητική για όλους μας, θα είναι εδώ για να φέρει στο προσκήνιο όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για είμαστε ενημερωμένοι πολίτες.

Μαζί του οι: Γιώργος Γρηγοριάδης, Χρύσα Φώσκολου, Δημήτρης Χριστούλιας.

ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΞΙΑ: Άννυ Ζιώγα, Αντώνης Παπαδάκης

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΟΜΑΔΑ: Άρης Σαλβάνος, Χριστίνα Τσιόκρη, Λάζος Μαντικός, Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου (Θεσσαλονίκη).

Πρεμιέρα: Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου στις 06:00

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Πρώην συνεργάτης του Γιώργου Παπαδάκη έγινε μπαμπάς

Χαρές για τον Γιώργο Παπαδάκη - Παντρεύτηκε στενός συνεργάτης του

Share