Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

Άσχημος χωρισμός στον ΣΚΑΙ - Δεν το έχουν ανακοινώσει ακόμα

Αποκλειστικό ρεπορτάζ

Άσχημος χωρισμός στον ΣΚΑΙ - Δεν το έχουν ανακοινώσει ακόμα
Vanda's Blog 02.09.2020 12:39

Τι σας έχω, τι σας έχω εδώ στο Vanda's blog του Youweekly.gr; Σήμερα θα σας μεταφέρω μια αρκετά δυσάρεστη είδηση για ένα πρόσωπο του ΣΚΑΙ που χώρισε πρόσφατα αλλά... δεν το έχει ανακοινώσει ακόμα!

Το συγκεκριμένο πρόσωπο, ή μάλλον ο συγκεκριμένος άντρας είναι γοητευτικός, μελαχρινός και φρέσκος στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Διατηρούσε (για λίγο καιρό θα τολμήσω να πω) σχέση με μια πολύ γοητευτική κοπέλα η οποία βρισκόταν σε άλλον σταθμό και μάλιστα προσφάτως είχαν απασχολήσει πολύ τα media.

Όπως αναφέρουν οι αποκλειστικές μου πληροφορίες, τις οποίες και θα σας αποκαλύψω μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr οι δυο τους αφού πέρασαν μαγευτικές διακοπές σε διάφορα νησιά, κατά τον ερχομό τους στην Αθήνα αποφάσισαν να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους.

Ποιος ο λόγος που χώρισαν

Ο χωρισμός τους δεν ήταν πολύ ήρεμος, αφού υπήρξε ένταση για μέρες! Στην συνέχεια εκείνη διέγραψε τις φωτογραφίες τους στα social media κι αποφάσισε να αφήσει για πάντα αυτό το κεφάλαιο εκτός...

Εκείνος αντιθέτως ακόμα δεν έχει σβήσει τίποτα! Κανείς από τους δυο δεν το έχει ανακοινώσει επισήμως ακόμα αλλά σε λίγο καιρό δεν θα μπορούν να το κρύβουν άλλο...

Για λόγους... ευαίσθητους δεν μπορώ να αναφέρω ακόμα τα ονόματα αλλά... ελπίζω καταλάβατε!

Θυμηθείτε... το διαβάσατε πρώτοι στο Vanda's blog του Youweekly.gr...

Μιας και αναφέρομαι όμως στον ΣΚΑΙ να σας πω πως... μέσα στο σπίτι του Big Brother έχει ξεκινήσει ένα νέο ειδύλλιο που σίγουρα θα απασχολήσει! Δείτε εδώ ποιοι παίκτες έχουν έρθει... πολύ κοντά.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

ΣΚΑΙ: Άσχημα νέα για την Ιωάννα Μαλέσκου

Χαμός στον ΣΚΑΙ με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου δυο μέρες μετά την πρεμιέρα της - Τι συνέβη

TAGS
Share