Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Τέλος ο «Γιατρός» από τον ΣΚΑΙ

Αποκλειστικό!

Τέλος ο «Γιατρός» από τον ΣΚΑΙ
Vanda's Blog 05.09.2020 10:05

Οριστικό τέλος μπαίνει στην επιτυχημένη Τούρκικη σειρά «Ο Γιατρός», που προβαλλόταν μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ πριν από την καραντίνα. Όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ θα σας μεταφέρω μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr.

Μπορεί η σειρά να είχε έρθει στην Ελλάδα για να... μείνει, ωστόσο οι δυσάρεστες εξελίξεις των γεγονότων με την πανδημία του κορωνοϊού, έφερε ανατροπές. Λόγω της εξάπλωσης και της καραντίνας άργησαν να πραγματοποιηθούν να νέα επεισόδια με αποτέλεσμα να σταματήσουν για λίγο διάστημα. Ωστόσο, όπως φαίνεται θα αργήσει και άλλο η επιστροφή του νέου κύκλου.

Γιατί μπαίνει τέλος στην σειρά «Ο γιατρός» στον ΣΚΑΙ;

Σύμφωνα με πληροφορίες μου, τις οποίες θα σας μεταφέρω μέσα από το Vanda's blog του Youweekl.gr, λόγω της ραγδαίας εξάπλωσης για δεύτερη φορά και στην Τουρκία τα γυρίσματα για τα νέα επεισόδια δεν έχουν ξεκινήσει με αποτέλεσμα να έχουν μείνει στον «πάγο» οι ηθοποιοί.

Για αυτό και η σειρά δεν θα βγει στον αέρα του ΣΚΑΙ, ούτε το πρώτο μισό της σεζόν, αλλά ούτε και το δεύτερο. Πιθανόν είναι να βγει του χρόνου το καλοκαίρι, ωστόσο μέχρι στιγμής τίποτα δεν είναι σίγουρο.

Να σημειώσω πως όταν με το καλό επιστρέψει και προβληθεί στην Ελλάδα η σειρά, θα δούμε να εισβάλλει και ένα πρόσωπο - κλειδί.

Ποια πρόσωπα φεύγουν από την σειρά του ΣΚΑΙ, ο Γιατρός

Από τον νέο κύκλο, όπως αναφέρουν οι αποκλειστικές μου πληροφορίες, θα απουσιάζουν δύο εκ των βασικών πρωταγωνιστών της σειράς. Η Μερβέ Ντιζντάρ, η οποία υποδυόταν την Ντάμλα (βοηθό του Τάνζου στη χειρουργική μονάδα), καθώς επίσης και η Οζγκέ Οζντέρ που τη γνωρίσαμε ως Κιβιλτζίμ και βρισκόταν συνεχώς στο επίκεντρο των συγκρούσεων μέσα στο νοσοκομείο.

ποιοι φεύγουν από τη νέα σειρά του ΣΚΑΙ ο γιατρός

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ο Γιατρός: Το σπίτι του Φερμάν είναι όνειρο - Έχει τεράστια πισίνα και καταπράσινο γκαζόν

Ο Γιατρός: Αυτό είναι το πρόσωπο - έκπληξη που εισβάλλει στον ΣΚΑΙ

Share