Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος εγκαταλείπει την Σκιάθο! - Τι συνέβη;

Αποκλειστικό ρεπορτάζ

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος εγκαταλείπει την Σκιάθο! - Τι συνέβη;
Vanda's Blog 18.09.2020 12:54

Μια τρομερή αποκλειστικότητα θα μοιραστώ σήμερα μαζί σας στο Vanda's blog του Youweekly.gr και αφορά τον νικητή του Survivor, Γιώργο Αγγελόπουλο, ο οποίος όπως μου αποκάλυψε πηγή μου εγκαταλείπει οριστικά την Σκιάθο!

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Σκιάθο. Εκεί ξεκίνησε και την ποδοσφαιρική του καριέρα. Αφού έλειψε για λίγο από το νησί για να πάει στον Άγιο Δομίνικο και να κερδίσει το έπαθλο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ επέστρεψε στα πάτρια εδάφη του! Από τότε ασχολείται τόσο με τα water sports που είναι η μεγάλη του αγάπη, όσο και με άλλες δραστηριότητες που αφορούν τα κοινωνικά δρόμενα.

Είναι Πρεσβευτής Φιλανθρωπίας στη μη κυβερνητική οργάνωση "ΕΛΠΙΔΑ" για παιδιά με καρκίνο και λευχαιμία η οποία εδρεύει στην Λευκωσία, ενώ υπήρξε επίσημος καλεσμένος της φιλανθρωπικής εκδήλωσης «Κολυμπάμε με τους Ο.Υ.Κ για τους δικούς μας μικρούς ήρωες», μια πρωτοβουλία του Λουκά Φουρλά. Η εκδήλωση συνεχίζεται να πραγματοποιείται κάθε χρόνο την ίδια περίοδο, με τον Αγγελόπουλο να βρίσκεται εκεί ως πρεσβευτής του ιδρύματος και να κολυμπάει μαζί με τους Ο.Υ.Κ. και τον Λουκά Φουρλά.

Η απόφαση που πήρε ο Γιώργος Αγγελόπουλος - Γιατί εγκαταλείπει την Σκιάθο

Πληροφορίες μου και μάλιστα 100% έγκυρες αναφέρουν πως ο Γιώργος Αγγελόπουλος τον τελευταίο καιρό απασχολείται με την μετακόμισή του, αφού αποφάσισε να φύγει από τη νησί της Σκιάθου και να εγκατασταθεί μόνιμα στην Αθήνα.

Ο νικητής του Survivor, έχει βρει ήδη το σπίτι που θα νοικιάσει κι αυτές τις ημέρες μεταφέρει τα έπιπλα του! Ο λόγος που πήρε την απόφαση αυτή ήταν καθαρά επαγγελματικός αλλά προφανώς και θα πηγαινοέρχεται συχνά για να βλέπει τους συγγενείς και φίλους του.

Η αγάπη του για το νησί δεν θα πάψει να υπάρχει ποτέ.

Να υπενθυμίσω, βέβαια, πως είναι και... ερωτευμένος! Δείτε τον εδώ σε φωτογραφίες με την συνοδό του...

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Γιώργος Αγγελόπουλος: Έκανε την αποκάλυψη για το Survivor - "Έγινε αυτή η πρόταση.."

Γιώργος Αγγελόπουλος: Στην παραλία με τη μεγάλη αδυναμία του ο νικητής του Survivor

Share