Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

ΣΚΑΙ: Ραγδαίες εξελίξεις φέρνουν αλλαγές στο My Style Rocks

Τι συμβαίνει;

ΣΚΑΙ: Ραγδαίες εξελίξεις φέρνουν αλλαγές στο My Style Rocks
Vanda's Blog 19.09.2020 08:58

Ραγδαίες εξελίξεις βλέπει ο ΣΚΑΙ, σχετικά με εκπομπή του σταθμού που προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο. Αποτέλεσμα των εξελίξεων αυτών, μια αλλαγή έρχεται στο My Style Rocks. Όλες τις πληροφορίες θα σας μεταφέρω μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr.

Συγκεκριμένα, από βέβαιο "κόψιμο" γλίτωσε η οικονομική εκπομπή του Νίκου Υποφάντη με τίτλο «Τα νέα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων». Έπειτα από απόφαση του τηλεοπτικού σταθμού η εκπομπή αλλάζει ώρα προβολής.

Σύμφωνα με όσα λοιπόν μου μετέφερε πρόσωπο του ΣΚΑΙ και θα σας μεταφέρω μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr, η εκπομπή του Νίκου Υποφάντη θα προβάλλεται στην μεσημεριανή ζώνη και συγκεκριμένα αμέσως μετά το μεσημεριανό δελτίο του Σαββατοκύριακου στις 14.45.

Αυτή είναι η αλλαγή που φέρνει στο My Style Rocks η εξέλιξη του ΣΚΑΙ

Ωστόσο, η αλλαγή ώρας της εκπομπής φέρνει μια αλλαγή και στο show μόδας του ΣΚΑΙ, το My Style Rocks. Συγκεκριμένα, θα προβάλλεται ένα τέταρτο αργότερα και από εκεί που άρχιζε στις 14:50 θα προβάλλεται στις 15:05.

Να σημειώσω πως πρώτοι μέσα από το Vanda's blog του Youweekly, είχαμε αποκΑλύψει τον χαμό που έγινε στα παρασκήνια του My Style Rocks με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου να έρχεται σε λεκτική διαμάχη με τον κριτή, Στέλιο Κουδουνάρη, να αποχωρεί επεισοδιακά από το ριάλιτι και να καλεί την αστυνομία για να μπορέσει να... φύγει! Όλο το παρασκήνιο έτσι ακριβώς όπως μου το μετέφερε πηγή μου.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

My Style Rocks: Αυτή είναι η νικήτρια της ημέρας

My Style Rocks: «Έλιωσαν» από τα γέλια οι κριτές με την Τζένη Γεωργιάδου

Share