Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ταραχή για Ελένη Μενεγάκη και Ματέο Παντζόπουλο - Ρεπορτάζ απευθείας από την Άνδρο

Αποκλειστικό!

Ταραχή για Ελένη Μενεγάκη και Ματέο Παντζόπουλο - Ρεπορτάζ απευθείας από την Άνδρο
Vanda's Blog 22.09.2020 10:57

Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη με τον σύζυγό της Ματέο Παντζόπουλο να βρίσκονται ακόμα Άνδρο αλλά ανησυχούν υπερβολικά για τις εξελίξεις και τις διαστάσεις που έχουν πάρει τα μέτρα κορωνοϊού στην Αττική.

Άνθρωπος από το πολύ κοντινό περιβάλλον της Ελένης μου έκανε αποκαλύψεις που θα τις διαβάσετε μόνο στο Vanda's blog του Youweekly.gr.

Τι συμβαίνει με την Ελένη Μενεγάκη και τον Ματέο Παντζόπουλο

Η Ελένη Μενεγάκη είχε δηλώσει επανειλημμένως στο παρελθόν μέσα από την εκπομπή της στον ALPHA πως φοβάται πολύ τον κορωνοϊό και πως προσεύχεται να μην πάθει κανείς τίποτα από την οικογένειά της. Επίσης, η καραντίνα την είχε θλίψει πάρα πολύ καθώς ήταν πρώτη φορά που περνούσε τόσες πολλές ημέρες μακριά από την μητέρα της.

Τώρα, λοιπόν, που βλέπει πως η κυβέρνηση έχει αρχίσει να επιστρέφει σε αυστηρά μέτρα για την προστασία όλων είναι αρκετά ανήσυχη για το τι πρόκειται πάλι να συμβεί και βρίσκεται κι εκείνη εν αναμονή των εξελίξεων.

Να υπενθυμίσω, μάλιστα, πως ο Νίκος Σύψας εχθές ανέφερε πως βρισκόμαστε πολύ κοντά σε ένα δεύτερο lockdown...

Κορωνοϊός: Έτσι προστατεύει τα παιδιά της η Ελένη Μενεγάκη - Τι συμβούλεψε τη μικρή Μαρινούλα;

Ο κορωνοϊός μπήκε στο παρελθόν στο "τραπέζι" της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη με την γνωστή παρουσιάστρια να σχολιάζει τα όσα συμβούλεψε την μικρή της κόρη, Μαρίνα. Τι κάνει για να προστατέψει τα παιδιά της;

Η Ελένη Μενεγάκη μίλησε για τον κορωνοϊό κατά την διάρκεια της εκπομπής της λέγοντας μάλιστα ότι δεν έστειλε στο σχολείο την προηγούμενη εβδομάδα την κόρη της.

"Το μικρό παιδί δεν θα ακούσει. Και εγώ σήμερα έλεγα στην κόρη μου την πεντάχρονη γιατί δεν την είχα στείλει καθόλου σχολείο την προηγούμενη εβδομάδα. Πεντακόσιες φορές της είπα μην αγκαλιάζεσαι και φιλιέσαι παιδάκι μου με τα άλλα παιδάκια

. Αλλά τι να πω σε ένα πεντάχρονο που με ενθουσιασμό θα πάει να ξαναδεί τους συμμαθητές του στο νηπιαγωγείο. Τι να της πω; Θα τη ρωτήσω σήμερα “αγάπη μου εντάξει με τα άλλα παιδάκια; Δεν αγκαλιαστήκαμε”. Βάζω στοίχημα ότι αγκαλιάστηκε. Ξέρω το παιδί μου" είπε χαρακτηριστικά η όμορφη παρουσιάστρια. Και αφού μιλάμε για την Μενεγάκη, δείτε και πόσο έχει μεγαλώσει ο γιος της! Μοιάζει πολύ στον μπαμπά του.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κακοκαιρία "χτύπησε" και το νησί της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου - Όλες οι πληροφορίες

"Καταγγελία" από follower της Ελένης Μενεγάκη - «Ήρθαμε στα Άχλα και...»

Share