Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Αναμπουμπούλα στον ALPHA λόγω Bachelor

Αποκλειστικό ρεπορτάζ!

Αναμπουμπούλα στον ALPHA λόγω Bachelor
Vanda's Blog 28.09.2020 11:25

Το νέο ριάλιτι του ALPHA, The Bachelor έχει φέρει τα πάνω κάτω στα τηλεοπτικά δρώμενα και σίγουρα είναι ένα project που έχει συζητηθεί όσο κανένα άλλο! Λόγω αυτού, όμως, επικρατεί μια αναμπουμπούλα στο υπόλοιπο πρόγραμμα του σταθμού...

Από την Φαίη Σκορδά, μέχρι το ελληνικό Twitter έχει φτάσει να σχολιάζετε το παιχνίδι που... προσφέρει τον έρωτα ανοιχτόχερα στους συμμετέχοντές του αλλά δυστυχώς φέρνει μια αλλαγή στην prime - late night ζώνη του ALPHA.

Τι συμβαίνει με το The Bachelor στον ALPHA

Για την ακρίβεια, το Bachelor φέτος θα... αναγκάσει την Αγγελική Νικολούλη και την εκπομπή Φως στο Τούνελ να βγαίνει λίγο πιο αργά από πέρυσι, δηλαδή στις 23:50! Κάτι που... όμως μου μετέφερε άνθρωπος μέσα από το κανάλι δυσαρέστησε λίγο την ίδια την παρουσιάστρια αλλά κατανοώντας το τι συμβαίνει δέχθηκε εννοείται χωρίς να πει κάτι...

Η Αγγελική Νικολούλη, όπως έχει γίνει ήδη γνωστό κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου.

Καταγγελίες για το Bachelor - Σε ταραχή ο ALPHA

Ταραχή επικρατεί στον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Πρωινό που μεταδόθηκε το πρωί της Παρασκευής μέσα από τους τηλεοπτικούς δέκτες του ΑΝΤ1. Στο The Bachelor έχουν γίνει ήδη οι πρώτες καταγγελίες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα, λοιπόν, ο ALPHA είχε εξ'αρχής ενδοιασμούς για το αν θα πρέπει να βγει το συγκεκριμένο project στον αέρα ή όχι καθώς κάποιοι από τους ιθύνοντες θεωρούσαν πως το... επίπεδο του σταθμού θα πέσει χαμηλά.

Κάτι που όπως φαίνεται... δεν μπόρεσε να αποφευχθεί...

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

The Bachelor - Spoiler: Ένα λευκό τριαντάφυλλο φέρνει τα πάνω-κάτω!

Αποκάλυψη μεγατόνων για το The Bachelor - Πριν ξεκινήσει στον ALPHA έπαιρναν...

Share