Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Πρωινό: Ένα βήμα έξω από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά - Ποιος;

Αποκλειστικό ρεπορτάζ!

Πρωινό: Ένα βήμα έξω από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά - Ποιος;
Vanda's Blog 08.10.2020 09:57

Άσχημες είναι οι εξελίξεις για το Πρωινό, την εκπομπή της Φαίης Σκορδά, στον ΑΝΤ1 που κρατά συντροφιά στους τηλεθεατές εδώ και 7 χρόνια. Η παρουσιάστρια φέτος έκανε αρκετές αλλαγές στην ομάδα της αλλά φαίνεται πως... δεν ευδοκίμησαν ιδιαίτερα.

Όπως αναφέρουν αποκλειστικές μου πληροφορίες που θα σας μεταφέρω όπως πάντα μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr, ένα πρόσωπο που βρίσκεται στην εκπομπή της Φαίης είναι ήδη με το ένα πόδι έξω. Να τονιστεί πως πίσω από την αποχώρηση αυτή δεν κρύβεται κανένα επεισοδιακό παρασκήνιο.

Ποιος ενδέχεται να αποχωρήσει από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά, Πρωινό

Σκέψεις υπάρχουν, από την πλευρά της Κόνι Μεταξά, (δείτε το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει κι έγινε γνωστό πριν λίγες ώρες) πως ίσως τελικά η επιλογή μιας πρωινής εκπομπής δεν της ταιριάζει στο ύφος της. Αυτό μου μετέφερε τουλάχιστον ένας άνθρωπος που βρίσκεται πολύ κοντά στην ίδια και ακούει τους προβληματισμούς της.

Όπως, λοιπόν, μου αποκάλυψε το συγκεκριμένο άτομο, η Κόνι ζήτησε από την παραγωγή να αναλάβει την στήλη της μόδας για να αρχίσει να... εξαφανίζεται σιγά σιγά από το πάνελ της εκπομπής με μια διακριτικότητα. Σε καμία των περιπτώσεων δεν ενδέχεται να τα παρατήσει και να φύγει από το Πρωινό πριν το τέλος της σεζόν γιατί πάνω από όλα σέβεται τους ανθρώπους που πίστεψαν σε αυτήν αλλά και την Φαίη Σκορδά που την βοηθάει σε όλο αυτό.

Πηγή μου, όμως, αναφέρει πως του χρόνου σίγουρα δεν θα την δούμε στο Πρωινό...

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Το Πρωινό: Έγινε η αποκάλυψη για την Έλενα Μπάση του The Bachelor - «Αυτή τη στιγμή βρίσκεται...»

Φαίη Σκορδά: Για φαγητό και ποτό με τον Νίκο Ηλιόπουλο - Φωτογραφίες ντοκουμέντο

Share