Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Έκτακτο ALPHA - Κόβονται εκπομπές

Αποκλειστικό ρεπορτάζ!

Έκτακτο ALPHA - Κόβονται εκπομπές
Vanda's Blog 16.10.2020 08:15

Βαριά έχει πέσει, όπως φαίνεται, η φετινή τηλεοπτική σεζόν στον σταθμό ALPHA, αφού εκτός από τον καυγά του Μάνεση και της Ελεονώρας Μελέτη που έχει φέρει παραιτήσεις στο κανάλι, τα νούμερα τηλεθέασης δεν πάνε τόσο καλά και προβλέπεται να κοπούν αρκετές εκπομπές σιγά σιγά...

Τι συμβαίνει στον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA - Ποιες εκπομπές θα κοπούν;

Αποκλειστικές μου πληροφορίες, τις οποίες και θα μοιραστώ όπως πάντα στο Vanda's blog του Youweekly.gr, αναφέρουν πως πολλά είναι τα project που "βάζουν μέσα" τον τηλεοπτικό σταθμό της Κάντζας και πως σιγά σιγά οι ιθύνοντες θα ξεκινήσουν ένα ξεσκαρτάρισμα για το τι θα κρατήσουν και τι θα πετάξουν.

Όπως αναφέρουν οι πηγές μου οι σχεδιαζόμενες παρεμβάσεις θα ξεκινήσουν από τον ενημερωτικό τομέα, αν και η ψυχαγωγία είναι εκείνη που παρουσιάζει το μεγαλύτερο πρόβλημα.

Το μόνο σίγουρο είναι πως κανείς δεν πρόκειται να πειράξει στον ALPHA την Ηλιάνα Παπαγεωργίου γιατί όπως ήδη σας έχω γράψει εδώ, η Ηλιάνα όντας κατευθυνόμενη από την Έλενα Χριστοπούλου στο συμβόλαιο της με το κανάλι έβαλε έναν απαράβατο όρο: Τα νούμερα δεν θα επηρεάσουν ούτε στο ελάχιστο την εκπομπή της, δηλαδή το κανάλι δεν έχει καμία δικαιοδοσία να την κόψει αν τα ποσοστά στα μηχανάκια της AGB είναι χαμηλά, κάτι που συμβαίνει καθημερινά.

Κόβουν εκπομπές στον ALPΗΑ Παπαγεωργίου Ηλιάνα

Οπότε η Ηλιάνα μας σίγουρα μπορεί να κοιμάται ήρεμα αλλά... κάποια πιο κακοπροαίρετη από μένα θα έλεγε πως... το κανάλι όταν θέλει να "στείλει" κάποιον βρίσκει τρόπους ακόμα και ρητοί όροι να υπάρχουν στο συμβόλαιο οπότε... ας μην καθησυχαζόμαστε...

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Καρφιά στον ALPHA από τον Βαρθακούρη: "Χτυπήθηκε ανελέητα η Αντελίνα, δεν την προστάτεψαν!"

Τίνα Μιχαηλίδου: Μίλησε ανοιχτά για την παραίτηση της από τον ALPHA - «Προσβάλουν την αξιοπρέπειά μου»

Share