Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Σε τεντωμένο σχοινί το Πάμε Δανάη στο Mega

Αναβρασμός με τα νούμερα τηλεθέασης

Σε τεντωμένο σχοινί το Πάμε Δανάη στο Mega
Vanda's Blog 25.10.2020 07:38

Τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει τον τελευταίο καιρό η πρωινή εκπομπή του Mega, Πάμε Δανάη την έχουν φέρει σε «τεντωμένο σχοινί», και θα σας μεταφέρω όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ μέσα από το Vanda's Blog του YouWeekly.gr γιατί οι εξελίξεις είναι "καυτές"!

Το «Μεγάλο» κανάλι αποφάσισε να κάνει μία κίνηση - ματ στην αρχή της σεζόν και να φέρει στην πρωινή ζώνη ένα φρέσκο πρόσωπο που δεν είχε δοκιμαστεί ξανά στην ελληνική τηλεόραση. Η Δανάη Μπάρκα άλλωστε ήταν ανέκαθεν μία από τις πιο αγαπητές περσόνες λόγω του ανοιχτού χαρακτήρα της και της θετικής της ενέργειας.

Όντως, οι πρώτες μέρες της στο κανάλι έδειξαν να είναι πολύ καλές και το κοινό της χάρισε ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης, ενώ η νεαρή παρουσιάστρια είχε στο πλευρό της μία πολύ έμπειρη ομάδα που την στήριξε και με το παραπάνω.

Πάμε Δανάη Mega

Γι΄αυτό το λόγο βρίσκεται σε τεντωμένο σχοινί το Πάμε Δανάη στο Mega

Η αλήθεια είναι ωστόσο πως οι επόμενες εβδομάδες δεν εξελίχθηκαν και τόσο καλά για την εκπομπή. Τα νούμερα τηλεθέασης ήταν κάθε μέρα και πιο χαμηλά, ενώ έδειχναν και μεγάλη αστάθεια καθώς μπορεί τη μία μέρα να έφταναν στο 4% και την επόμενη στο 12%.

Το Mega αποφάσισε να κάνει μία σημαντική αλλαγή στην εκπομπή και να αλλάξει την ώρα. Έτσι από την προηγούμενη Πέμπτη, παρακολουθούμε το Πάμε Δανάη καθημερινά στις 9.40.

Πλέον, οι ιθύνοντες έχουν πολλά στο μυαλό τους. Ένα από αυτά είναι μία νέα αλλαγή ώρας. Συγκεκριμένα, σκοπεύουν να κάνουν το Πάμε Δανάη τρίωρο και να φτάνει μέχρι τη 1 ή αντί για τις 9.40 να ξεκινάει στις 11 και να φτάνει μέχρι τη 1.

Μπορεί τα νούμερα να μην είναι με το μέρος της Δανάης Μπάρκα ωστόσο φαίνεται πως ο σταθμός της δείχνει εμπιστοσύνη και θέλει να εξαντλήσει όλες τις επιλογές του, πριν προβεί σε μία ακραία λύση, ό, τι και να σημαίνει αυτό.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Απασφάλισε η Βίκυ Σταυροπούλου για το Πάμε Δανάη στo MEGA - «Δεν νιώθω όμορφα...»

Τηλεθέαση Πάμε Δανάη: Αρνητικό ρεκόρ στα χθεσινά νούμερα της Μπάρκα!

Share