Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Mega: Τέλος το Πάμε Δανάη και η Μπάρκα; Εξελίξεις!

Αποκλειστικό ρεπορτάζ

Mega: Τέλος το Πάμε Δανάη και η Μπάρκα; Εξελίξεις!
Vanda's Blog 30.10.2020 10:10

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, όσον αφορά τη νέα πρωινή εκπομπή της Δανάης Μπάρκα, Πάμε Δανάη και θα σας μεταφέρω όλα όσα... πήρε το αυτάκι μου στο Vanda's blog του Youweekly.gr!

Τι συμβαίνει με την Δανάη Μπάρκα και το Πάμε Δανάη στο Mega

Η Δανάη Μπάρκα φέτος θέλησε να δοκιμαστεί και στην θέση της παρουσιάστριας και η αλήθεια είναι πως διάλεξε μια πολύ δύσκολη χρονιά. Εν μέσω πανδημίας όλα έχουν επηρεαστεί, όλα όπως και τα νούμερα τηλεθέασης! Καμία από τις εκπομπές δεν κάνει τα ίδια νούμερα που έκανε πέρυσι τέτοια εποχή κι αυτό είναι ολοφάνερο. Το ίδιο φανερό όμως είναι πως... και οι καινούργιες εκπομπές δεν είχαν πολλές πιθανότητες να πετύχουν.

Η Δανάη Μπάρκα ενώ έχει χαρά, μπρίο, κέφι και σου φτιάχνει την διάθεση δεν έχει καταφέρει να τραβήξει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού και τα μηχανάκια σημειώνουν πολύ χαμηλά ποσοστά καθημερινώς, δείτε εδώ πόσο έκανε εχθές 29/10!

Οι ιθύνοντες του Mega όμως πιστεύουν πολύ σε αυτήν και συζητούν πως... την θέλουν και την επόμενη χρονιά στο δυναμικό τους. Νωρίς, μεν, για τέτοιες συζητήσεις αλλά... θέλουν να είναι πάντα ένα βήμα μπροστά γιατί κανείς δεν ξέρει πλέον τι του ξημερώνει την επόμενη ημέρα.

Μπορεί, λοιπόν, να θέλουν την Δανάη Μπάρκα αλλά σίγουρα θα υπάρξουν αλλαγές τόσο σε πάνελ όσο και σε θεματολόγια.

Μέχρι στιγμής, τονίζω, πως τίποτα δεν είναι επίσημο, απλά εμένα ένα πουλάκι μου είπε ότι...

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Πάγωσε» η Δανάη Μπάρκα στο πλατό του Πάμε Δανάη - Ανησυχία στο αέρα του MEGA

Η Αντιγόνη Ψυχράμη ξεσπά στην Δανάη Μπάρκα: "Λοιπόν, σταμάτα το!"

Share