Σάββατο, 24 Ιουλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Οριστικός χωρισμός για ALPHA και Ελεονώρα Μελέτη

Τι συμβαίνει τελικά ανάμεσα τους;

Οριστικός χωρισμός για ALPHA και Ελεονώρα Μελέτη
Vanda's Blog 31.10.2020 13:35

Νωρίτερα σήμερα το πρωί έγινε γνωστός ο τηλεοπτικός χωρισμός ανάμεσα στην Ελεονώρα Μελέτη και το κανάλι του ALPHA, μέσα από την εκπομπή «Έλα χαμογέλα». Ωστόσο, εγώ δεν γινόταν να μην το... ερευνήσω και μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr θα σας μεταφέρω τα όσα μου αποκάλυψε πρόσωπο μέσα από το σταθμό.

Όπως ειπώθηκε λοιπόν στον αέρα του OPEN, η Ελεονώρα Μελέτη από Δευτέρα δεν θα βρίσκεται στη θέση της, δηλαδή στο πλατό της εκπομπής, με την Μαρία Νικόλτσιου, την Βίκυ Χατζή και τον Πέτρο Καρσιώτη να παίρνουν την θέση της στην παρουσίαση. Ενώ, η άλλοτε εκπομπή «Ώρα για μελέτη» θα αλλάξει σε «Ωρα για ενημέρωση» ή «Alpha παντού».

Μάλιστα, ακούστηκε πως ο ALPHA συζητάει με την Ελεονώρα Μελέτη για την λήξη του συμβολαίου τους, ενώ βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για τα οικονομικά.

Ο οριστικός χωρισμός Ελεονώρας Μελέτη και ALPHA

Η Ελεονώρα Μελέτη και το κανάλι του ALPHA από το 2018 που η παρουσιάστρια ξεκίνησε να παρουσιάζει την εκπομπή «Μεσάνυχτα», διατηρούν άψογες σχέσεις επαγγελματικές. Ωστόσο, όπως φαίνεται τα μαύρα σύννεφα ήρθαν με την συνεργασία της με τον Νίκο Μάνεση. Πριν από λίγο διάστημα είχε γίνει χαμός με την απομάκρυνση του από την εκπομπή, αλλά και τις δυο παραιτήσεις.

Μετά την επικοινωνία που είχα με πρόσωπο του σταθμού, στο Vanda's blog του Youweekly.gr θα σας αποκαλύψω με κάθε επιφύλαξη πως έχει δημιουργηθεί ένας χαμός και αυτό λόγω των χαμηλών ποσοστών στην τηλεθέαση που έφερε αντιδράσεις, αλλά και την ρήξη της καλής σχέσης που διατηρούσαν παρουσιάστρια και κανάλι.

Ωστόσο, ακόμη Ελεονώρα Μελέτη και ALPHA βρίσκονται σε συζητήσεις για το μέλλον της συνεργασίας τους και τίποτα δεν είναι σίγουρο για το αν λήξει εδώ η συνεργασία τους.

Να σημειώσω πως ήδη πρώτο το Vanda's blog σας είχε αποκαλύψει πως η εκπομπή «Ώρα για μελέτη» κόβεται!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ώρα για Μελέτη: Έφυγαν όλοι και πήρε καινούργιους! Οι νέοι συνεργάτες της Ελεονώρας

ALPHA: Στον αέρα η εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη! Ραγδαίες εξελίξεις

Share