Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

ΣΚΑΙ: "Πονοκέφαλος" ο Γιώργος Λιάγκας για το κανάλι - Οι νέες εξελίξεις

Αποκλειστικό ρεπορτάζ

ΣΚΑΙ:
Vanda's Blog 06.11.2020 07:46

Μπορεί τα τηλεοπτικά δρόμενα να έχουν πάρει φωτιά και τώρα με το δεύτερο κύμα κορωνοϊού στην Ελλάδα τα πάντα σιγά σιγά - από γυρίσματα κλπ - να παγώνουν αλλά ο ΣΚΑΙ έχει ανοιχτές υποθέσεις με τον Γιώργο Λιάγκα που πρέπει να λύσει μέχρι πριν τον Δεκέμβρη και όλο αυτό του έχει προκαλέσει μια... ζάλη.

Τι θα συμβεί με τον Γιώργο Λιάγκα και τον ΣΚΑΙ

Πηγή μου, μέσα από το κανάλι και μάλιστα πάρα πολύ έμπιστη μου ανέφερε και σας μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη στο Vanda's blog του Youweekly.gr πως οι ιθύνοντες του σταθμού έχουν προγραμματίσει ήδη ένα meeting για να συζητήσουν εξ'ολοκλήρου για το τι θα συμβεί με την παρουσία του Λιάγκα στον σταθμό.

Τα ενδεχόμενα είναι δυο: ή θα του δώσουν εκπομπή ή θα τους χαιρετήσει. Ο Γιώργος Λιάγκας φέτος έπαιξε έξυπνα και στο συμβόλαιό του ανέγραψε όρο ο οποίος αναφέρει πως αν το κανάλι δεν τον αξιοποιήσει σε διάρκεια τριών μηνών έχει κάθε δικαίωμα να λήξει το συμβόλαιό του και να ανοίξει για αλλού τα φτερά του.

Τώρα θα αναρωτηθείτε τι τον θέλουν εκεί στον ΣΚΑΙ αφού του έκοψαν την εκπομπή κι εγώ θα σας απαντήσω με την σειρά μου πως, το κανάλι με τον συγκεκριμένο παρουσιαστή είχε και έχει τις καλύτερες επαγγελματικές σχέσεις.

Και από τις δυο πλευρές υπάρχει εκτίμηση και επιπλέον είναι ευρέως γνωστό πως ο Γιώργος Λιάγκας είναι άριστος στην δουλειά του και είναι λογικό ο ΣΚΑΙ να μην θέλει να τον βρει κάπου απέναντί του...

Όπως κι αν έχει, το κανάλι έχει λίγο χρόνο ακόμα στην διάθεσή του να αποφασίσει τι θα κάνει. Ωστόσο, ο Γιώργος Λιάγκας όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μου εν αναμονή των εξελίξεων έχει κάνει τα ραντεβουδάκια του και με άλλους σταθμούς και... πολύ καλά κάνει κατά την ταπεινή μου γνώμη. Μάλιστα η κάμερα του Youweekly.gr τον πέτυχε πριν από λίγες ημέρες με τα παιδιά του και ήταν πιο ανανεωμένος από ποτέ. Δείτε εδώ φωτογραφίες.

Stay tuned, θα σας ενημερώσω πρώτη εγώ στο Vanda's blog - όπως πάντα - για κάθε εξέλιξη.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κατερίνα Γκαγκάκη: Η αναφορά στη συνεργασία της με τον Γιώργο Λιάγκα - «Με αυτό που έγινε πέρυσι...»

ΣΚΑΙ: Κόπηκε απροειδοποίητα η σειρά 8 Λέξεις - Τι συνέβη

Share