Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Έκτακτη αλλαγή για τις Άγριες Μέλισσες - Ποια ημέρα δεν θα προβάλλεται στον ΑΝΤ1

Αποκλειστικό!

Έκτακτη αλλαγή για τις Άγριες Μέλισσες - Ποια ημέρα δεν θα προβάλλεται στον ΑΝΤ1
Vanda's Blog 06.11.2020 16:12

Ένα έκτακτο ρεπορτάζ μόλις μου μετέφεραν μέσα από το κανάλι του ΑΝΤ1 για τις Άγριες Μέλισσες και εδώ στο Vanda's blog του Youweekly.gr, πρόκειται να σας τα αποκαλύψω όλα! Σύμφωνα, με έγκυρη πηγή μου, η σειρά σταματάει να προβάλλεται κάθε Παρασκευή.

Οι εξελίξεις λόγω κορωνοϊού "τρέχουν" - αφού από το πρωί του Σαββάτου στις 6:00 ξεκινάει το lockdown - και μαζί τους "τρέχουν" και τα κανάλια, τα οποία προσπαθούν να δουν τι θα κάνουν με τα γυρίσματα των σειρών και των εκπομπών που παίζουν αυτή την περίοδο στην τηλεόραση.

Αυτή είναι η έκτακτη αλλαγή που θα πραγματοποιήσει ο ΑΝΤ1 για τις Άγριες Μέλισσες

Ο ΑΝΤ1 από την πλευρά του όπως θα σας μεταφέρω, μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr, σύμφωνα με έγκυρες πηγές μου πήρε την απόφαση να σταματήσει την προβολή της σειράς Άγριες Μέλισσες τις Παρασκευές και αυτό πρόκειται να ξεκινήσει από τις 13/11, δηλαδή από την νέα εβδομάδα.

Ο λόγος που το κάνει αυτό είναι για να εξοικονομήσει επεισόδια, λόγω της καραντίνας και λόγω του ότι όπως ακούγεται η Κυβέρνηση θα σταματήσει και τα γυρίσματα εκπομπών και σειρών, με αποτέλεσμα να μην έχουν απόθεμα επεισοδίων. Ωστόσο, όπως σας είχα αποκαλύψει ο σταθμός του Αμαρουσίου, ενδέχεται να ζητήσει να εξαιρεθούν τα γυρίσματα των Άγριων Μελισσών από το νέο αυτό μέτρο που θα ανακοινωθεί.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Τραγική κατάληξη στις Άγριες Μέλισσες: Η Ελένη χαροπαλεύει στο νοσοκομείο μετά από...

Οριστικό τέλος από τις Άγριες Μέλισσες

Share