Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ραγδαίες εξελίξεις με το Pop Up και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στον ALPHA

Τα πάνω κάτω στο κανάλι - Αποκλειστικό

Ραγδαίες εξελίξεις με το Pop Up και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στον ALPHA
Vanda's Blog 07.11.2020 07:36

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις με την εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στον ALPHA. To Pop Up έχει κάνει στροφή 180 μοιρών και η διάθεση του σταθμού έχει αλλάξει σημαντικά. Μέσα από το Vanda's Blog του YouWeekly.gr, πρόκειται να σας μεταφέρω όλο το παρασκήνιο.

Μπορεί να πρόκειται για ένα από τα φρέσκα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης και η μετακίνησή της από το GNTM στην μεσημεριανή ζώνη του ALPHA να συζητήθηκε αρκετά, είναι ωστόσο αλήθεια πως η εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου ξεκίνησε με πολλά προβλήματα.

Το Pop Up είχε όλες τις προδιαγραφές για να πετύχει καθώς η παρουσιάστρια είχε στο πλευρό της μία πολύ δυνατή ομάδα ωστόσο τα νούμερα τηλεθέασης δεν ήταν σε καμία περίπτωση τα επιθυμητά στο πρώτο διάστημα.

Αυτές είναι οι ραγδαίες εξελίξεις με το Pop Up και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στον ALPHA

Κάτι η αλλαγή ώρας από τις 2.50 στη 1.00 κάτι τα θέματα επικαιρότητας που ανέβασαν σημαντικά τη θεματολογία, έκαναν την εκπομπή να ανεβάσει τα νούμερα τηλεθέασης και να παραμείνει σταθερή για όλη την εβδομάδα, γεγονός που επιβεβαίωση την επιλογή του καναλιού να κάνει πρώτα μερικές αλλαγές πριν πάρει κάποια οριστική απόφαση για το Pop Up.

Ο ALPHA δείχνει να έχει μεγάλη εμπιστοσύνη στο πρότζεκτ που έχει αναλάβει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και έτσι στηρίζει δυναμικά την προσπάθεια της παρουσιάστριας να καθιερωθεί στη μεσημεριανή ζώνη, απέναντι σε προγράμματα που βρίσκονται εκεί εδώ και χρόνια.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου Pop Up

Η αλήθεια είναι ωστόσο ότι κανείς από την ομάδα του Pop Up δεν εφησυχάζεται με τα νούμερα τηλεθέασης και όλοι προσπαθούν διακαώς να βρουν νέα θεματολογία και να κάνουν νέες προτάσεις προκειμένου να παραμείνει στη θέση της η εκπομπή και να μην υπάρξουν περαιτέρω αλλαγές.

Βέβαια το κανάλι δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι το μέλλον του Pop Up είναι αβέβαιο ή κρέμεται σε μία κλωστή. Η παρουσιάστρια βρήκε τη συνταγή και πρόκειται να την ακολουθήσει κατά γράμμα. Για ό, τι νεότερο, θα σας ενημερώσω.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Τηλεοπτικό σούσουρο με Μαλέσκου και Παπαγεωργίου - Έγινε χαμός εχθές

Στο πλευρό της Ηλιάνας Παπαγεωργίου ο Snik - Φωτογραφία ντοκουμέντο

Share