Δευτέρα, 08 Μαρτίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Στο Mega ο Λιάγκας μετά τον ΣΚΑΙ - Με πασίγνωστη παρουσιάστρια στο πλευρό του

Αποκλειστικό ρεπορτάζ που βάζει φωτιά στα τηλεοπτικά

Στο Mega ο Λιάγκας μετά τον ΣΚΑΙ - Με πασίγνωστη παρουσιάστρια στο πλευρό του
Vanda's Blog 09.11.2020 08:57

Σας το είχα πει εγώ πως ο Γιώργος Λιάγκας δεν κάθεται με δεμένα χέρια όσο ο ΣΚΑΙ προσπαθεί να συνειδητοποιήσει αν τον θέλει ή όχι! Νέες πληροφορίες θέλουν το παρουσιαστεί να μετακομίζει στο Mega κι εγώ που πήγα ένα βήμα πιο πέρα το ρεπορτάζ θα σας αποκαλύψω σήμερα στο Vanda's blog του Youweekly.gr ποια πασίγνωστη παρουσιάστρια φέρεται πως θα βρεθεί στο πλευρό του!

Νέα εκπομπή, όπως αναφέρουν η πηγές μου, φαίνεται πως θα ξεκινήσει ο Γιώργος Λιάγκας μετά το οριστικό του διαζύγιο με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ που φαίνεται να πλησιάζει περισσότερο από ποτέ. Ο παρουσιαστής έχει έρθει ήδη σε επαφή με ιθύνοντες του Mega, οι οποίοι του έχουν προτείνει πρωινή εκπομπή, γύρω στις 8 το πρωί.

Ποια παρουσιάστρια συζητάει με το Mega για την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα

Την πρώτη κρούση για να βρίσκεται στο πλευρό του Λιάγκα έχει δεχτεί η Σάσα Σταμάτη, η οποία με τον καυστικό της λόγο μοιάζει συγκλονιστικό δίδυμο με τον Γιώργο.

Λιάγκας  Σάσα Σταμάτη Mega

Να υπενθυμίσω πως η Σάσα Σταμάτη εδώ και χρόνια έχει επιλέξει να απομακρυνθεί από τον κόσμο της τηλεόρασης κι έχει απορρίψει αρκετές τηλεοπτικές προτάσεις γιατί τίποτα δεν ήταν αυτό που ήθελε. Η επιλεκτικότητά της μάλλον της έκανε καλό και φαίνεται πως στο συγκεκριμένο project που ετοιμάζεται στο Mega έχει βρει όλα όσα έψαχνε.

Για να δούμε...

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Για ιππασία με τους γιούς του ο Γιώργος Λιάγκας - Δείτε φωτογραφία με τα άλογα να καλπάζουν

Γιώργος Λιάγκας: Τον «τσάκωσε» η κάμερα με τα παιδιά του - Δεν σταμάτησε να τα έχει αγκαλιά

Share