Τετάρτη, 08 Φεβρουαρίου 2023 | Επικοινωνία

Άγριες Μέλισσες: Δυσάρεστη απόφαση από τον ΑΝΤ1 λόγω lockdown!

Αποκλειστικό ρεπορτάζ!

Άγριες Μέλισσες: Δυσάρεστη απόφαση από τον ΑΝΤ1 λόγω lockdown!
Vanda's Blog 10.11.2020 08:44

Μετά την απόφαση του ΑΝΤ1 να κόψει μια μέρα προβολής της σειράς, Άγριες Μέλισσες, ήρθε ακόμα μια δυσάρεστη είδηση λόγω lockdown και θα σας την μεταφέρω πρώτη στο Vanda's blog του Youweekly.gr!

Η νέα απόφαση του ΑΝΤ1 για τις Άγριες Μέλισσες λόγω lockdown

Ενώ η κυβέρνηση είχε δώσει εντολή να παγώσουν τα γυρίσματα σειρών και προγραμμάτων μετά από έκκληση των σταθμών, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μου, φαίνεται πως ήρθε άρση του μέτρου αυτού με την προϋπόθεση φυσικά πως θα τηρούνται στο έπακρο τα μέτρα.

Παρά το γεγονός αυτό όμως όπως όλοι καταλαβαίνουμε όταν υπάρχουν όρια τα πράγματα δυσκολεύουν λιγάκι κι έτσι οι χρόνοι οι οποίοι θα παίρνει ένα γύρισμα είναι οι διπλάσιοι.

Για το λόγο αυτό, όπως αναφέρει η πηγή μου και σας αποκαλύπτω με κάθε επιφύλαξη στο Vanda's blog του Youweekly.gr ο ΑΝΤ1 αποφάσισε κοντά στα Χριστούγεννα να ξεκινήσει τις επαναλήψεις για να κερδίσει λίγο χρόνο και να κρατήσει απόθεμα επεισοδίων!

Κάτι που είμαι σίγουρη πως θα κάνουν και οι υπόλοιπες τηλεοπτικές παραγωγές...

Τι θα συμβεί στο σημερινό 10/11 επεισόδιο της σειράς Άγριες Μέλισσες

Άγριες μέλισσες Επεισόδιο 42 – β κύκλος

Η επίσκεψη του Δούκα στον Συνεταιρισμό και η πρώτη του συνάντηση με τον Μιλτιάδη, ύστερα από έξι χρόνια, θα φέρει μεγάλη αναστάτωση στα σπίτια των Σεβαστών. Η Ασημίνα πείθεται να παραχωρήσει το πατρικό της στον Μπάμπη και ανακαλύπτει μια πιο ενδιαφέρουσα πλευρά του χαρακτήρα του.

Ο Τόλλιας βρίσκεται σε ηθικό δίλημμα, μετά από την προτροπή του Γραμματικού ν’ ανασκευάσει την κατάθεσή του. Προκειμένου ν’ αποφύγουν τη δίκη, ο Τόλλιας αποφασίζει να βάλει σ’ εφαρμογή μια άτυπη συμφωνία που είχε κάνει με τον Προκόπη.

Ο Τάκης και η Δρόσω ακολουθούν λάθος επιλογές που θα τους οδηγήσουν και τους δυο σε επικίνδυνα μονοπάτια. Η Μαίρη εκβιάζει την Ελένη με το αντικλείδι που βρήκε στα πράγματά της, εκτός κι αν την συμπεριλάβουν κι εκείνη στην απόδραση. Θα καταφέρει η Ελένη να αποφύγει αυτήν την ανίερη συμμαχία.

Έκτακτη τοποθέτηση του ΑΝΤ1 για την σειρά Άγριες Μέλισσες

Με μια έκτακτη ανακοίνωσή του ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1 "φρενάρει" τον ανταγωνισμό του! Η prime time ζώνη του Οκτωβρίου φαίνεται πως ανήκει στις Άγριες Μέλισσες!

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τις Άγριες Μέλισσες

Οι «Άγριες Μέλισσες», η δραματική σειρά εποχής του ΑΝΤ1 που καθηλώνει κάθε βράδυ στις 22:00 το τηλεοπτικό κοινό, συνέχισε την εκρηκτική της πορεία, καταγράφοντας πρωτιά και τον Οκτώβριο.

Τις «Άγριες Μέλισσες» παρακολούθησαν, με αμείωτο ενδιαφέρον, στο σύνολο του κοινού κατά μέσο όρο, πάνω από 1.500.00 τηλεθεατές.

Στο δυναμικό κοινό 18-54, η σειρά του ΑΝΤ1 ήταν πρώτη στη ζώνη προβολής της, με μέσο όρο 29,8%, υπερισχύοντας του ανταγωνισμού κατά 12,8 μονάδες.

Εντυπωσιακά ήταν τα ποσοστά που κατέγραψε στις γυναίκες, με το γυναικείο κοινό 18-54 να αφήνει πίσω τον ανταγωνισμό κατά 15,5 μονάδες με μερίδιο 33,5%.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε επιμέρους γυναικείο κοινό οι «Άγριες Μέλισσες» έφτασαν μέχρι το 41,2%.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Άγριες Μέλισσες: "Μαύρο" τέλος για Βόσκαρη και Ελένη! Τα ρημάζουν όλα...

"Βόμβα" στις Άγριες Μέλισσες: Καταρρέει ο Μελέτης - Αρραβωνιάζονται Πηνελόπη και Αλέξης

Share