Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Τα πάνω κάτω με την μικρή Μαρίνα - Αλλάζει η καθημερινότητα της Ελένης Μενεγάκη

Τι συμβαίνει στο σπίτι της;

Τα πάνω κάτω με την μικρή Μαρίνα - Αλλάζει η καθημερινότητα της Ελένης Μενεγάκη
Vanda's Blog 15.11.2020 07:19

Η καθημερινότητα της Ελένης Μενεγάκη, από την ημέρα ειδικά που αποχώρησε από το χώρο της τηλεόρασης έχει αλλάξει κατά πολύ. Ενώ, λόγω των νέων μέτρων της Κυβέρνησης που έκαναν άνω κάτω και την καθημερινότητα της μικρής Μαρίνας, αλλάζει ακόμη περισσότερο.

Όπως ανακοινώθηκε χθες, όλα τα σχολεία της Ελλάδας θα παραμείνουν κλειστά από την Δευτέρα 16 Νοεμβρίου έως τις 30 του ίδιου μήνα. Αποτέλεσμα, η μικρή Μαρινούλα όπως και οι αδερφές της να μένουν όλη την ημέρα σπίτι με την μαμά τους.

Ωστόσο, αυτό δεν είναι το μόνο που αλλάζει, η Ελένη Μενεγάκη αν η κατάσταση με τον κορωνοϊό δεν ήταν σε αυτή την άσχημη φάση, με τα κρούσματα να αγγίζουν πλέον τα 3χιλιάδες, θα πήγαινε στον επίγειο παράδεισο της, την Άνδρο. Στενό της πρόσωπο, αποκάλυψε στο Vanda's blog του Youweekly.gr πως είναι αρκετά στεναχωρημένη με την όλη κατάσταση που επικρατεί και που δεν μπορεί να πάει στα Άχλα να περάσει τις ημέρες της όπως θα έκανε κάποτε με την οικογένεια της.

Αυτή είναι η καθημερινότητα της Ελένης Μενεγάκη με την μικρή Μαρίνα, την Λάουρα και την Βαλέρια

Ωστόσο, όπως συνεχίζει να μου αποκαλύπτει, έχει εκμεταλλευτεί το lockdown για να περάσει ακόμη περισσότερο χρόνο με τις κόρες της, Μαρίνα, Λάουρα και Βαλέρια. Λατρεύει να κάνουν πράγματα μαζί. Όπως να διαβάζουν τα μαθήματα τους, να βάφουν τα νύχια τους και όταν έχει καλό καιρό να παίζουν στον κήπο, αλλά και να βγάζουν φωτογραφία - Όπως αυτή που τράβηξε με την Μαρινούλα πρόσφατα. Ενώ, όταν η Ελένη μαγειρεύει την βοηθάνε σε ότι θελήσει.

Μπορεί η παρουσιάστρια όπως και όλοι μας να είναι στο σπίτι της, ακολουθώντας όλα τα μέτρα, ωστόσο, έχει δίπλα της την οικογένεια της, που είναι το μεγαλύτερο δώρο!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Η φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη που έφερε την αντίδραση της Θεοδωρίδου - Τι συνέβη

Ελένη Μενεγάκη: Το αποκάλυψε δημόσια - Σε εκείνη ή στον Ματέο μοιάζει η Μαρίνα Παντζοπούλου;

Share