Σάββατο, 17 Απριλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Τα πάνω κάτω στον ALPHA με την Αγγελική - Απόφαση τελευταίας στιγμής

Αποκλειστικό ρεπορτάζ

Τα πάνω κάτω στον ALPHA με την Αγγελική - Απόφαση τελευταίας στιγμής
Vanda's Blog 17.11.2020 08:02

Όπως σας αποκάλυψα πριν λίγες ημέρες ενώ ο ALPHA σκεφτόταν να σταματήσει την επόμενη σεζόν την σειρά Αγγελική, αποφάσισε τελικά να την κρατήσει αλλά... μα οι αλλαγές φαίνεται πως δεν θα λείψουν τελικά!

Πονοκέφαλος στον ALPHA η σειρά Αγγελική

Μπορεί ναι μεν ο σταθμός να μην θέλει να αφαιρέσει από το πρόγραμμά του την σειρά για να μην μείνει άδεια η prime time ζώνη αλλά ταυτόχρονα δεν μπορεί να ανεχτεί τα χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης που κάνει. Για τον λόγο αυτό, όπως αναφέρουν οι πηγές μου και σας μεταφέρων με κάθε επιφύλαξη στο Vanda's blog του Youweekly.gr οι ιθύνοντες του σταθμού έχουν σκεφτεί κάτι.

Η πρόταση που έχει πέσει μέχρι στιγμής στο τραπέζι είναι να "σπάσουν" τα επεισόδια της σειράς Αγγελική. Δηλαδή αντί για δύο δίωρα να τα κάνουν τέσσερα ωριαία!

Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια της σειράς Αγγελική

Οτι την Αθηνά και τη Λένα συνδέουν πολλά μυστικά του παρελθόντος και ότι υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός έχει γίνει κατανοητό στα επεισόδια που έχουμε δει, όμως κανείς δεν μπορεί ούτε να διανοηθεί τον λόγο που αυτές οι δύο γυναίκες εδώ και χρόνια είναι κοντά. Οπως λοιπόν θα γίνει γνωστό στη σειρά, αρκετά αργότερα, άνθρωποι από το κτήμα θα αρχίσουν να «πετούν» υπονοούμενα στον Μιχάλη σχετικά με τη γέννησή του. Εκείνος στην αρχή δεν θα δώσει ιδιαίτερη σημασία, όμως όταν θα αρχίσει να κάνει ερωτήσεις στη Λένα, θα προσέξει πως εκείνη έρχεται σε αμηχανία μέχρι που βάζει τα κλάματα.

Ο Μιχάλης ταράζεται περισσότερο και μπαίνει στη διαδικασία να ψάξει λίγο παραπάνω το θέμα, ρωτώντας τους υπαλλήλους του κτήματος τι γνωρίζουν για την περίοδο που η μητέρα του έμεινε έγκυος. Εκείνοι δεν θα διαστάσουν να του πουν: «Ολος ο κόσμος το ξέρει. Πατέρας σου είναι ο Αργυρός». Θα κοπούν τα γόνατά του και αμέσως θα τρέξει στη Λένα

«Τι είχε συμβεί, μάνα; Μίλα μου! Τι είναι αυτά που μου λένε οι εργάτες; Ποιος είναι τελικά ο πατέρας μου;», θα της πει και εκείνη θα αναγκαστεί να του πει ψέματα. Λίγες μέρες αργότερα όμως και ενώ ο Μιχάλης θα έχει περισσότερα στοιχεία στα χέρια του, η μητέρα του δεν θα μπορέσει να του κρύψει την αλήθεια. «Ο Αργυρός με βίασε χρόνια πριν!».

Η Αθηνά στο πλευρό της Λένας!

Και όμως, η υπόθεση του βιασμού δεν είναι κάτι άγνωστο στην Αθηνά Αργυρού. Η Λένα και ο Θωμάς βρίσκονται στη δούλεψη της οικογένειας πολλά χρόνια και μάλιστα, όπως θα γίνει γνωστό, παλιότερα είχαν πιο στενή σχέση. Η οικειότητα μεταξύ των αφεντικών και των συγκεκριμένων υπαλλήλων τους στάθηκε και η αφορμή όπου ο Αργυρός, χωρίς ίχνος ντροπής, προσέγγισε σεξουαλικά τη Λένα. Και εκείνη, παρόλο που στην αρχή αντιστάθηκε, δεν κατάφερε να αποτρέψει τον βιασμό της. Το γεγονός αυτό δεν μπόρεσε να μείνει κρυφό. Η Αθηνά το γνώριζε από τότε όπως φυσικά και το ότι πατέρας του παιδιού που γέννησε η μαγείρισσά της μετά από εννέα μήνες ήταν ο άντρας της.

Η Αθηνά στήριξε τη Λένα και την οικογένειά της και η Λένα την εκτίμησε απεριόριστα γι’ αυτό. «Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον τρόπο που μου έχεις φερθεί. Νιώθω ευγνωμοσύνη για τη στήριξή σου στο μεγάλωμα του Μιχάλη. Θα είμαι για πάντα στο πλευρό σου με την οικογένειά μου. Σε ό,τι χρειαστείς», της είχε πει τότε και το εννοούσε. Το μυστικό αυτό συνδέει ακόμα τις δύο γυναίκες αλλά καμία από τις δύο δεν μπορούσε να φανταστεί πως θα έρθει έτσι απρόσμενα στην οικογένεια.

Share