Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ξαφνική απόφαση για την εκπομπή της Κάτιας Ζυγούλη στην ΕΡΤ, Ιστορίες Μόδας

Αποκλειστικό ρεπορτάζ!

Ξαφνική απόφαση για την εκπομπή της Κάτιας Ζυγούλη στην ΕΡΤ, Ιστορίες Μόδας
Vanda's Blog 22.11.2020 07:08

Μία μεγάλη ανατροπή πρόκειται να γίνει με την εκπομπή που παρουσιάζει στην ΕΡΤ η Κάτια Ζυγούλη. Η κρατική τηλεόραση πήρε μία ξαφνική απόφαση για τις Ιστορίες Μόδας και εγώ μέσα από το Vanda's Blog του YouWeekly.gr θα σας μεταφέρω όλο το σχετικό ρεπορτάζ.

Εδώ και καιρό ακούγεται πως η εκπομπή που ανέλαβε το μοντέλο στην κρατική τηλεόραση πρόκειται να σταματήσει καθώς τα νούμερα τηλεθέασης δεν είναι τα επιθυμητά, μιας και πρόκειται για ένα αντικείμενο που ακόμα δεν κατάφερε να αγγίξει το ελληνικό κοινό.

Αυτή είναι η ξαφνική απόφαση που πήρε η ΕΡΤ για την εκπομπή Ιστορίες Μόδας της Κάτιας Ζυγούλη

Έτσι λοιπόν, είχε συμφωνηθεί να ρίξουν αυλαία οι Ιστορίες Μόδας το περασμένο Σάββατο κάτι που δεν έγινε. Η ΕΡΤ συμφώνησε με την εταιρεία παραγωγής να δώσει μία μικρή παράταση στην εκπομπή της Κάτιας Ζυγούλη προσθέτοντας μερικά ακόμα επεισόδια.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που έχω μέσα από το κανάλι, η εταιρεία παραγωγής πρότεινε στην ΕΡΤ να δώσει αυτή τη μικρή παράταση προκειμένου να δοθεί μία ευκαιρία στα τελευταία επεισόδια που είχαν ένα πιο σύγχρονο θέμα.

Κάτια Ζυγούλη Ιστορίες Μόδας

Έτσι, η Κάτια Ζυγούλη θα ολοκληρώσει το πρώτο μισό της σεζόν καθώς προστέθηκαν 6 ακόμα επεισόδια στην εκπομπή της. Η εταιρεία παραγωγής θεώρησε πως τα επεισόδια αυτά με τη σύγχρονη θεματολογία θα έχουν μεγαλύτερη απήχηση στο τηλεοπτικό κοινό και άρα θα φέρουν μεγαλύτερα ποσοστά στην τηλεθέαση, η οποία από την πρεμιέρα κιόλας είναι πολύ χαμηλή.

Η κρατική τηλεόραση συμφώνησε και έτσι η Κάτια Ζυγούλη πήρε την παράταση που ήθελε. Βέβαια το θέμα της Κάτιας Ζυγούλη δεν τελειώνει εκεί αφού σύμφωνα με πληροφορίες από τις πηγές μου, τις οποίες σας μεταφέρω στο Vanda's Blog με κάθε επιφύλαξη, το μοντέλο βρίσκεται σε συζητήσεις με την ΕΡΤ για να συνεχίσει με μία νέα εκπομπή από το νέο έτος η οποία θα αφορά τη σύγχρονη γυναίκα και τη μόδα σήμερα.

Προς το παρόν ωστόσο η Κάτια Ζυγούλη απολαμβάνει τις μέρες της με την οικογένειά της. Δείτε εδώ ένα απίστευτο σκηνικό μέσα από το σπίτι τους.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σάκης Ρουβάς: Εκτός του Απόστολου έχει κι άλλον αδερφό - Μέχρι και η Ζυγούλη δεν το πίστευε όταν τον είδε

Θύελλα με το βίντεο της Κάτιας Ζυγούλη - Τράβηξε τον ατελείωτο χορό του Σάκη Ρουβά και των παιδιών

Share