Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Δύσκολες στιγμές για την οικογένεια του Παντζόπουλου - Τι κρύβει πίσω από το χαμόγελό της η Ελένη Μενεγάκη

Αποκλειστικό ρεπορτάζ

Δύσκολες στιγμές για την οικογένεια του Παντζόπουλου - Τι κρύβει πίσω από το χαμόγελό της η Ελένη Μενεγάκη
Vanda's Blog 24.11.2020 08:59

Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη να δίνει καθημερινά το παρόν στο instagram με τις χαμογελαστές και όλο κέφι, cozy φωτογραφίες που δημοσιεύει, αλλά εγώ γνωρίζω πως πίσω από το χαμόγελό της κρύβει έναν μεγάλο φόβο για τις ημέρες που ζούμε και για κάθε μέλος της οικογένειά της με τον Ματέο Παντζόπουλο.

Τι φοβούνται Ελένη Μενεγάκη και Ματέο Παντζόπουλος

Στο πρώτο lockdown η Ελένη Μενεγάκη για κάποιες ημέρες συνέχιζε κανονικά την εκπομπή της στον ALPHA και στον αέρα είχε εκφράσει πολλές φορές το πόσο φοβάται τον κορωνοϊό.

«Έκανα αυτή την κουβέντα με τη μαμά μου σήμερα το πρωί. Της έλεγα μήπως πρέπει πια να φύγετε να πάτε στο νησί; Γιατί ξέρω κι εγώ… Τα παιδιά μπαίνουν βγαίνουν στο σχολείο, έχετε μια Α΄ηλικία, εσύ είσαι ευαίσθητη στα κρυώματα τον χειμώνα. Λέω μήπως πρέπει να προστατευτείτε λίγο στο σπίτι σας που είσαστε οι δυο σας; Είναι κουβέντες που κάνουμε όλοι στα σπίτια μας. Δεν είναι ότι στο δικό μου σπίτι λέμε άλλα και στο άλλο σπίτι λένε άλλα».

Αυτή την φορά φαίνεται πως ο φόβος της αγαπημένης Ελένης έχει μεγαλώσει περισσότερο αφού βλέπει και ακούει καθημερινά ειδήσεις στο σπίτι της που μόνο χαρμόσυνες δεν είναι. Συγκεκριμένα, όπως μου ανέφερε άνθρωπος που την γνωρίζει αρκετά καλά αυτό που την έχει τρομάξει περισσότερο είναι ο αριθμός των ανθρώπων που μπαίνουν στα νοσοκομεία αλλά δεν καταφέρνουν να βγουν...

Μπορεί να περνάνε υπέροχα με τα παιδιά της και την οικογένειά της στο σπίτι τους στα Μελίσσια - δείτε εδώ αναλυτικά τι κάνουν - αλλά ο φόβος της και η αγωνία της για το αύριο και για το αν όλη στην οικογένειά της είναι ασφαλής είναι μεγάλος!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Μενεγάκη - Αρναούτογλου: Τα δημόσια σχόλια που αντάλλαξαν και προκάλεσαν «χαμό» στο διαδίκτυο

Έγινε το deal: Επιστρέφει τον Οκτώβρη του 2021 η Ελένη

Share