Παρασκευή, 05 Μαρτίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Θλιβερά νέα για την Εριέττα του The Bachelor - Μόλις έγινε γνωστό...

Αποκλειστικό ρεπορτάζ!

Θλιβερά νέα για την Εριέττα του The Bachelor - Μόλις έγινε γνωστό...
Vanda's Blog 03.12.2020 10:49

Δυστυχώς την Εριέττα του The Bachelor δεν την περιμένουν καλά μαντάτα και η θλίψη θα της χτυπήσει την πόρτα, σύμφωνα με τις έγκυρες πληροφορίες που θα σας μεταφέρω σήμερα μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr!

Πληροφορίες μου αναφέρουν πως η Εριέττα δεν θα πάρει πολύ σύντομα τριαντάφυλλο από τον Παναγιώτη Βασιλάκο και θα πρέπει να μαζέψει τα πράγματά της και να φύγει από την βίλα του ALPHA όσο το δυνατόν συντομότερο.

Για την ακρίβεια η πηγή μου μου μετέφερε πως δεν θα το πάρει καθόλου ήρεμα αφού είναι από τους ανθρώπους που δεν δέχονται να χάνουν με τίποτα...

Η συνέχεια επί της οθόνης...

Δείτε spoiler για το σημερινό επεισόδιο θα ξεμαλλιαστούν Σία και Αντζελίνα!

The Bachelor: Δείτε πόσο χρονών είναι κι από που κατάγεται η Εριέττα!

Είναι 21 χρονών και κατάγεται από τον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης. Τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στη Σαντορίνη.

Στο βιντεάκι της παρουσίασης της είπε: “Είμαι η Εριέττα είμαι 21 χρονών και είμαι από τον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης. Ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος και δύσκολος. Θα τον χαρακτήριζα ως αγώνα επιβίωσης, άλλα όχι, είναι ένας πόλεμος.. γιατί στον αγώνα υπάρχει περίπτωση να βγει ισοπαλία, ενώ στον πόλεμο κερδίζει πάντα μόνο ένας. Η κάθε μία αποτελεί έναν στρατό, έτσι νικάει μόνο μία και αυτή θα είμαι εγώ”. Έχει ένα τατουάζ στα γαλλικά που σημαίνει “Ο φύλακας Άγγελος σου δίνει τα φτερά της ζωής”. Το τατουάζ το έκανε όταν έχασε έναν πολύ σημαντικό άνθρωπο από τη ζωή της και το έκανε για να τομ θυμάται.

Εργάζεται στον κλάδο του Τουρισμού. Έρχεται στο Bachelor για να βρει τον έρωτα και να νιώσει δυνατά συναισθήματα . Την εξιτάρει το γεγονός ότι θα πρέπει να διεκδικήσει έναν άντρα από τόσες γυναίκες. Δηλώνει δυναμική, πολυλογού και τσαχπίνα. Πιστεύει πολύ στον εαυτό της και είναι σίγουρη πως θα κερδίσει την καρδιά του Bachelor και θα δεχτεί το μονόπετρο.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Τα πάνω κάτω στον ALPHA με το The Bachelor λίγο πριν τον μεγάλο τελικό

The Bachelor: Δήλωση "φωτιά" από την Άννα για την νικήτρια - «Την καρδιά του Βασιλάκου θα...»

Share