Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2023 | Επικοινωνία

GNTM 3: Ποιος δεν περνάει στην τελική τριάδα - Ο μεγάλος νικητής

Αποκλειστικό ρεπορτάζ

GNTM 3: Ποιος δεν περνάει στην τελική τριάδα - Ο μεγάλος νικητής
Vanda's Blog 15.12.2020 07:13

Σήμερα ο μεγάλος τελικός του GNTM 3, λοιπόν, κι εγώ ξύπνησα με όρεξη να μοιραστώ αρκετές πληροφορίες μαζί σας και για την διαδικασία αλλά και για τα... αποτελέσματα αυτής!

Μετά την χθεσινή αποχώρηση του Έντουαρτ που ξάφνιασε το τηλεοπτικό κοινό, σήμερα θα δούμε να πραγματοποιείται ακόμα μια εξίσου σοκαριστική αποχώρηση! Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή!

Η διαδικασία του τελικού του GNTM 3 φέτος θα είναι περίπλοκη! Αρχικά, πρώτη φορά στα χρονικά βλέπουμε να φτάνουν στο τέλος τέσσερις παίκτες και όχι τρεις: Ο Αιμιλιάνο, ο Ανδρέας, ο Ηρακλής και η Παρασκευή. Κατά δεύτερον, σύμφωνα με τις αποκλειστικές μου πληροφορίες και οι τέσσερις θα επιλέξουν 2 παίκτες που ήδη έχουν φύγει από το παιχνίδι για να τους συμπαρασταθούν σε όποια κι αν είναι τα αποτελέσματα.

Και κατά τρίτον, θα επιστρέψουν 15 παίκτες που είδαμε από το Bootcamp μέχρι και σήμερα, οι οποίοι θα λάβουν μέρος στην τελευταία δοκιμασία του GNTM 3 για να βοηθήσουν τους φιναλίστ! Από την δοκιμασία αυτή όμως έχω να σας πω πως ένας από αυτούς τους τέσσερις θα κριθεί ακατάλληλος και θα αποχωρήσει κι εγώ... ξέρω ποιος είναι!

Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα, την ημέρα του μεγάλου τελικού του GNTM 3 και δεν περνάει στην τελική τριάδα

Δυστυχώς, για να διαμορφωθεί η τελική τριάδα σήμερα λίγα λεπτά πριν ανακοινωθεί ο φετινός νικητής του GNTM 3 θα έχουμε την τελευταία αποχώρηση, κι αυτή θα είναι του Αιμιλιάνο, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μου και σας μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr! Άρα θα μείνουν ως τελική τριάδα ο Ανδρέας, ο Ηρακλής και η Παρασκευή.

Τώρα για το ποιος θα είναι ο νικητής... Λέτε τελικά να μην είναι και τόσο αντρική υπόθεση; Μπα, εγώ νομίζω ότι φέτος θα το πάρει άντρας...

Αιμιλιάνο GNTM 3 Νικητής

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

GNTM 3: Η πρώτη φωτογραφία που δημοσίευσε η Μαριαγάπη με τον Αιμιλιάνο - «Έριξε» το διαδίκτυο

GNTM 3: Σε καθημερινή διαφήμιση πρωταγωνιστεί εδώ και καιρό ο Έντουαρντ - Δεν είναι μόνος!

Share