Τρίτη, 07 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Κόβεται το "Στην υγειά μας ρε παιδιά" με τον Σπύρο Παπαδόπουλο από τον ΣΚΑΙ

Ποια εκπομπή θα πάρει τη θέση του;

Κόβεται το
Vanda's Blog 26.12.2020 07:48

Όπως φαίνεται προς οριστικό κόψιμο πηγαίνει η μουσική εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» που παρουσιάζει εδώ και πολλά χρόνια ο καταξιωμένος παρουσιαστής, Σπύρος Παπαδόπουλος μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ. Όλες τις τελευταίες εξελίξεις θα σας μεταφέρω μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr.

Η εκπομπή που έκανε τα πρώτα της βήματα από την ΝΕΤ το 2004 , όπως όλα δείχνουν έχει αρχίσει να κουράζει και αυτό αποδεικνύεται από τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει, καθώς πολλές φορές είναι και μονοψήφια, σε μια περίοδο που ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος. Αλλαγές πολλές δεν μπορούν να γίνουν για αυτό και η λύση είναι μόνο μια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Vanda's blog και του Youweekly.gr που σας μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη, το «Στην υγειά μας ρε παιδιά» πρόκειται να ρίξει οριστικούς τίτλους τέλους από τον σταθμό του Φαλήρου στο τέλος της σεζόν με αποτέλεσμα να επικρατεί ένα μικρο σούσουρο στα τηλεοπτικά πηγαδάκια.

Άγνωστο ωστόσο παραμένει, αν ο Σπύρος Παπαδόπουλος πάρει την εκπομπή και πάρει μεταγραφή για κάποιο άλλο κανάλι, καθώς ακόμη είναι πολύ νωρίς και πολλά μπορούν να αλλάξουν μέσα στους επόμενους μήνες.

Στην υγειά μας ρε παιδιά Σπύρος Παπαδόπουλος ΣΚΑΙ

Ποια εκπομπή θα πάρει τη θέση του Στην υγειά μας ρε παιδιά στον ΣΚΑΙ

Το κανάλι σύμφωνα με τις πληροφορίες μου, έχει πάρει την απόφαση αυτή, με σκοπό να βάλει στη θέση του «Στην υγειά μας ρε παιδιά», μια άλλη εκπομπή με την ίδια ωστόσο θεματολογία. Με αυτό τον τρόπο θέλουν να βγουν αντάξιοι στον δύσκολο όπως είπα ανταγωνισμό, καθώς μην ξεχνάμε πως δυναμικά έχει μπει και το MEGA με την επίσης μουσική εκπομπή «Στο σπίτι με».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Δύσκολες στιγμές για τον πολυαγαπημένο, Σπύρο Παπαδόπουλο

Στην υγεία μας ρε παιδιά: Αδιανόητο περιστατικό στο Πρωτοχρονιάτικο γύρισμα πριν από λίγες ημέρες

Share