Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

Survivor 4: Παππάς και Ελευθερίου το φετινό ζευγάρι του παιχνιδιού

Οι φωτογραφίες από Άγιο Δομίνικο που το μαρτύρησαν

Survivor 4: Παππάς και Ελευθερίου το φετινό ζευγάρι του παιχνιδιού
Vanda's Blog 08.01.2021 07:24

Μόνο το πότε θα πεθάνω δεν ξέρω, αλήθεια. Μόλις πριν από λίγες ώρες σας αποκάλυψα στο Vanda's blog του Youweekly.gr πως δυο παίκτες από την ομάδα των Διάσημων έχουν έρθει αρκετά κοντά - δείτε εδώ το αποκλειστικό ρεπορτάζ - αλλά σας είχα πει πως θα περιμένω λίγο μέχρι να βεβαιωθώ για να σας δώσω ονόματα. Δεν πέρασαν 24ωρες και τσουπ... το χθεσινό επεισόδιο του Survivor 4 μου έδωσε ότι χρειαζόμουν για να το πω με σιγουριά: Η Ελευθερία Ελευθερίου και ο Αλέξης Παππάς αλληλοτσιμπήθηκαν με το βελάκι του έρωτα.

Καλά δεν λέω πως πάνε και για γάμο αν και στο χθεσινό επεισόδιο ο Τριαντάφυλλος που λατρεύει να βάζει λάδι στην φωτιά άρχισε να φωνάζει στην καλύβα "Παιδιά το καλοκαίρι έχουμε γάμο" κι όταν τον ρώτησε η Λάμπρη - η οποία σας είχαμε πει πάλι πρώτοι στο Youweekly.gr πως αποχωρεί και πέσαμε μέσα για χιλιοστή φορά - "Ποιος παντρεύεται" εκείνος απάντησε "Ο Αλέξης και η Ελευθερία".

Survivor  ζευγάρι Αλέξης Παππάς Ελευθερία Ελευθερίου

Οι μεγαλύτερες αλήθειες λέγονται πάνω στην πλάκα, δεν έχουν βγει τυχαία ούτε οι παροιμίες.

Survivor  νέο ζευγάρι

Το παρασκήνιο του έρωτα της Ελευθερίας Ελευθερίου και του Αλέξη Παππά στο Survivor

Μπορεί να σας φαίνεται πολύ νωρίς για έρωτες και τέτοια στο Survivor αλλά να σας υπενθυμίσω αν μου επιτρέπετε πως πρώτον οι παίκτες είναι εγκλωβισμένοι σε μια παραλία 24 ωρες το 24ωρο και πως για εκείνους κάθε ώρα φαίνεται αιώνας εφόσον δεν έχουν και πολλές επιλογές στο πως θα την περάσουν.

Survivor ζευγάρι ομάδα διάσημων

Και δεύτερον, οι πληροφορίες του Youweekly.gr δεν πέφτουν ποτέ έξω κι αυτή την φορά αναφέρουν πως οι δυο τους έχουν πλησιάσει αρκετά ο ένας τον άλλον. Ο Αλέξης είναι μαζί της στοργικός και την βοηθάει με τις συμβουλές του στα αγωνίσματα. Έχει βρει ο ένας στα μάτια του άλλου την υποστήριξη που θέλει σε αυτή την φάση της ζωής τους.

Για να δούμε πως θα εξελιχθεί. Να θυμάστε πως τα καλά αποκλειστικά τα δίνουμε πρώτοι εδώ, στο Youweekly.gr!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 4: Η καταγωγή του Αλέξη Παππά και η αλήθεια για την ζωή του - Που αλλού τον έχουμε δει

Survivor 4: Ποιος είναι ο πρώην σύντροφος της Ελευθερίας Ελευθερίου, Δημήτρης Ταταράκης

Share