Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Αποχωρεί από το Pop Up ο Παναγής Τζωρτζάτος;

Έρχονται μεγάλες αλλαγές στην μεσημεριανή εκπομπή του ALPHA

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Αποχωρεί από το Pop Up ο Παναγής Τζωρτζάτος;
Vanda's Blog 10.01.2021 07:44

Μεγάλες αλλαγές φαίνεται πως κάνει ο ALPHA στην μεσημεριανή εκπομπή του, Pop Up. Αλλαγές ωστόσο, που φέρνουν αντιδράσεις και όλο το ρεπορτάζ θα σας μεταφέρω μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr. Συγκεκριμένα, όπως όλα δείχνουν, υπάρχει περίπτωση η Ηλιάνα Παπαγεωργίου να δει μια αποχώρηση από το πλατό της. Αυτή του Παναγή Τζωρτζάτου.

Μπορεί το Pop Up να είναι μια εκπομπή που έχει αγαπηθεί πολύ από τα social media, ωστόσο το γεγονός αυτό δεν φέρνει υψηλά νούμερα. Όπως είδαμε και απo το δυναμικό κοινό στην τηλεθέαση Παρασκευής 8/1, έκανε μονοψήφια. Για το λόγο λοιπόν αυτό, θα γίνει ανασχηματισμός στο πάνελ, ενώ θα δούμε σιγά σιγά και άλλες αλλαγές με σκοπό η εκπομπή να δει άνοδο.

Φεύγει από το Pop Up και το πλευρό της Ηλιάνας Παπαγεωργίου ο Παναγής Τζωρτζάτος;

Ηλιάνα Παπαγεωργίου Pop Up Παναγής Τζωρτζάτος αποχώρηση

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του Vanda's blog και του Youweekly.gr, ο δημοσιογράφος, Παναγής Τζωρτζάτος είναι ένα βήμα πριν την αποχώρηση από την εκπομπή. Για ποιο λόγος όμως;

Όπως μου μετέφεραν, του έγινε πρόταση να μειώσει την παρουσία του στο πάνελ και να έχει την δική του στήλη, η οποία θα βγαίνει μια φορά την εβδομάδα. Πρόταση ωστόσο, που ο ίδιος φαίνεται να μην αποδέχτηκε με αποτέλεσμα να υπάρχει η περίπτωση αν δεν έρθουν σε συμφωνία να αποχωρήσει από το Pop Up.

Εγώ πάντως να σημειώσω, πως η ομάδα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου έχει βρει το ρυθμό της και δείχνει να είναι δεμένη και να προσφέρει γέλιο στους τηλεθεατές.

Αν τελικά λοιπόν αποχωρήσει ο Παναγής Τζωρτζάτος από την εκπομπή, ο καιρός θα δείξει! Μέχρι τότε, stay tuned!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Pop Up: Η απίστευτη ατάκα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στον αέρα της εκπομπής για την τηλεθέαση

"Λύγισε" η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με την Χριστοπούλου - «Είναι δύσκολη η θέση μου...»

Share