Παρασκευή, 16 Απριλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

MasterChef 5: Μόνο δυο φορές την εβδομάδα θα προβάλλεται το παιχνίδι

Φτηνά την γλίτωσε το Survivor

MasterChef 5: Μόνο δυο φορές την εβδομάδα θα προβάλλεται το παιχνίδι
Vanda's Blog 14.01.2021 07:59

Όλοι περιμένουμε με ανυπομονησία την πρεμιέρα του MasterChef - δείτε εδώ πότε είναι. Το Survivor μέχρι στιγμής έχει για μόνο του αντίπαλο στην prime time ζώνη τις Μέλισσες που και πάλι το δυσκολεύουν αφού τα ποσοστά τους πλησιάζουν αρκετά, φανταστείτε τι θα συμβεί όταν ξεκινήσει και το ριάλιτι μαγειρικής του Star.

Τέλος πάντων το θέμα μας είναι άλλο. Φέτος θα έχουμε μια τεράστια αλλαγή στο MasterChef, κάτι που τα προηγούμενα χρόνια δεν είχαμε δει ξανά.

Το «MasterChef» είναι από τα πιο επιτυχημένα προγράμματα των τελευταίων ετών. Οι πινελιές ριάλιτι που μπήκαν σε συνδυασμό με τη χημεία που υπάρχει μεταξύ των κριτών αποτελούν συνταγή επιτυχίας για το κανάλι γι' αυτό και φέτος θα είναι η πέμπτη συνεχόμενη χρονιά που βγαίνει στον αέρα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's blog, ο διαγωνισμός μαγειρικής του Star θα ξεκινήσει με δύο επεισόδια την εβδομάδα. Σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια ο διαγωνισμός θα μεταδίδεται το πολύ μέχρι τέσσερις φορές την εβδομάδα μέσα στη σεζόν ενώ - να σημειωθεί παρακαλώ - ότι τις προηγούμενες σεζόν έφτασε να μεταδίδεται ακόμη και έξι φορές την εβδομάδα μαζί με τα επεισόδια του «Master Class».

Γιατί μειώθηκαν οι μέρες προβολής του MasterChef

Αυτό, όπως μου μετέφερε η πηγή μου θα συμβεί λόγω της περιόδου του κορωνοϊού που διανύουμε. Τα γυρίσματα θα γίνονται τηρώντας όλα τα μέτρα κάτι που φυσικά θα είναι πιο χρονοβόρο. Έτσι για να μην υπάρχει το άγχος στο μοντάζ και η δουλειά να γίνεται σωστά, πάρθηκε η συγκεκριμένη απόφαση.

Βέβαια, κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί πως η παραγωγή και το κανάλι δεν θα γλυκαθούν από τα υψηλά νούμερα και η απόφαση αυτή θα γίνει "καπνός". Βλέποντας και κάνοντας είναι το φετινό μότο...

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ο Γιάννης Αποστολάκης το 4ο πρόσωπο του MasterChef

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: "Εύχομαι και ελπίζω το MasterChef 5 να το κερδίσει γυναίκα”

Share