Δευτέρα, 01 Μαρτίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Survivor 4 - Αποκλειστικό: Αποχωρεί οικειοθελώς ο Περικλής Κονδυλάτος;

Πρέπει να τον έχει... πονέσει πολύ η όλη κατάσταση μετά την ψηφοφορία...

Survivor 4 - Αποκλειστικό: Αποχωρεί οικειοθελώς ο Περικλής Κονδυλάτος;
Vanda's Blog 22.01.2021 07:31

Στο Survivor 4 ή όλοι μπήκαν διαβασμένοι ή σίγουρα από πίσω υπάρχουν συζητήσεις που δεν γνωρίζουμε, καθώς από την πρεμιέρα κιόλας ξεκίνησαν οι εντάσεις ανάμεσα στις δυο ομάδες, ενώ λίγες ημέρες αργότερα, ανάμεσα και σε συμπαίκτες. Όσον αφορά την ομάδα των Διάσημων και πλέον Κόκκινη, πρωταγωνιστής κυρίως των τσακωμών είναι ο Περικλής Κονδυλάτος. Τις τελευταίες ημέρες λοιπόν, υπάρχει μια φημολογία πως ο σχεδιαστής κοσμημάτων δεν αντέχει άλλο και σκέφτεται να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Εγώ σαν φαν του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, δεν γινόταν να μην ψάξω να μάθω τι συμβαίνει με τον παίκτη και να σας μεταφέρω μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr, αν τελικά πάρει από μόνος του τον δρόμο της επιστροφής από τον Άγιο Δομίνικο...

Survivor 4 Περικλής Κονδυλάτος

Ο Περικλής Κονδυλάτος, όπως αποκαλύφθηκε μετά το τελευταίο συμβούλιο του νησιού, όπου πιο δημοφιλής παίκτρια βγήκε η Ανθή Σαλαγκούδη και αποχώρησε από το Survivor 4 η Ελίζαμπεθ Ελέτσι (Βγήκε υποψήφια, αφού την ψήφισε η Ανθή), έχει δημιουργήσει χάος στην Κόκκινη ομάδα. Μάλιστα, έγινε ένας μεγάλος τσακωμός με τον Τριαντάφυλλο που ο Περικλής χρειάστηκε να ζητήσει την βοήθεια της παραγωγής για να λυθεί το ζήτημα.

Θα αποχωρήσει τελικά οικειοθελώς από το Survivor 4 ο Περικλής Κονδυλάτος;

Κάνοντας λοιπόν την έρευνα μου και μιλώντας με έμπιστα πρόσωπα του Survivor 4, μου μετέφεραν πως ο Περικλής Κονδυλάτος "απείλησε" να αποχωρήσει από το παιχνίδι αν συνεχιστεί η όλη κατάσταση με τους συμπαίκτες του, οι οποίοι τον έχουν όλο στην απέξω και συνέχεια τσακώνονται. Βέβαια να σημειώσω πως ο ίδιος δεν συμπαθεί κανέναν, ειδικά Κοψιδά και Τριαντάφυλλο.

Περικλής Κονδυλάτος αποχώρηση οικειοθελής Survivor 4

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του Vanda's blog και του Youweekly.gr, ο Περικλής δεν πρόκειται να αποχωρήσει. Από την μια γιατί έχει πείσμα και θέλει να φτάσει όσο πιο μακριά μπορεί και από την άλλη γιατί λόγω του χαρακτήρα του φέρνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης και η παραγωγή δεν θα τον άφηνε με τίποτα να το κάνει αυτό.

Βέβαια το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών, οπότε κρατάω και μια πισινή!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 4 - αποκάλυψη: Ο Περικλής Κονδυλάτος και η Ανθή Σαλαγκούδη γνωρίζονταν πριν το παιχνίδι

Θα συνεργαστούν μετά το Survivor 4, Περικλής Κονδυλάτος και Γιώργος Κοψιδάς

Share