Παρασκευή, 05 Μαρτίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Battle of the Couples: Ξεκινάνε τα γυρίσματα με παρουσιαστή τον Βασιλάκο

Ποιες ημέρες θα προβάλλεται; Σίγουρα θα δούμε πολλούς χωρισμούς

Battle of the Couples: Ξεκινάνε τα γυρίσματα με παρουσιαστή τον Βασιλάκο
Vanda's Blog 24.01.2021 08:08

Για πρώτη φορά στις τηλεοπτικές μας οθόνες θα δούμε το ριάλιτι Battle of the Couples, το οποίο θα παρουσιάζει ο πρώην bachelor, Παναγιώτης Βασιλάκος, ενώ στο ρόλο της coach θα δούμε με την Σάσα Σταμάτη. Τα γυρίσματα μάλιστα σε λίγο καιρό θα ξεκινήσουν και στο Vanda's blog του Youweekly.gr, σας έχω όλες τις λεπτομέρειες.

Το εν λόγω ριάλιτι σίγουρα θα συζητηθεί, όπως κάθε νέο project που αφορά την προσωπική ζωή ενός ανθρώπου. Σίγουρα θα δούμε ζευγάρια να δένονται περισσότερο, ενώ άλλα να χωρίζουν οριστικά. Ωστόσο, τα ζευγάρια αυτά, δεν θα είναι διάσημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Vanda's blog, η παραγωγή πήρε την απόφαση να συμμετάσχουν ζευγάρια της διπλανής πόρτας και όχι celebrities. Άγνωστο ωστόσο παραμένει το γιατί...Γιατί δεν θέλησαν να βγάλουν στη φόρα προσωπικές τους στιγμές, γιατί δεν θέλουν να εκτεθούν;! Κανείς δεν ξέρει!

ALPHA Battle of Couple Βασιλάκος

Πότε ξεκινάνε τα γυρίσματα του Battle of the Couples

Το νέο ριάλιτι του ALPHA, πρόκειται να ξεκινήσει τα γυρίσματα τον επόμενο μήνα, δηλαδή τον Φλεβάρη! Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες μου, που σας μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη, θα προβάλλεται 2 φορές την εβδομάδα και μάλλον τις ημέρες που έπαιζε το The Bachelor, καθώς τότε δεν θα έχει σκληρό ανταγωνισμό απέναντι του, θέλοντας έτσι να σημειώνει υψηλά νούμερα.

Να σημειώσω πως ήδη έχουν αποκαλυφθεί τα 2 ζευγάρια που μπαίνουν. Πρόκειται για ένα γνωστό ζευγάρι του Instagram και μια... ράπερ και έναν τράπερ.

Τι θα δούμε στο Battle of couples με παρουσιαστή τον Παναγιώτη Βασιλάκο

12 ερωτευμένα ζευγάρια, που συγκατοικούν σε μία πολυτελή βίλα, θα αναμετρηθούν μεταξύ τους σε όλων των ειδών τις δοκιμασίες. Θα χρειαστεί να χαράξουν στρατηγική, να συνδυάσουν τη λογική με το συναίσθημα και ν’ αποδείξουν ότι είναι “δυνατοί” σε όλα τα επίπεδα. Κάποια ζευγάρια είναι χρόνια μαζί, άλλα ερωτεύτηκαν πρόσφατα, όμως όλοι τους έχουν κάτι κοινό: είναι πεπεισμένοι ότι είναι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον κι η αγάπη τους είναι άτρωτη!

Κάθε εβδομάδα, τα ζευγάρια θα ανταγωνίζονται σε δοκιμασίες κάθε είδους, προκειμένου να παραμείνουν στο παιχνίδι. Θα κάνουν εχθρούς, αλλά και συμμάχους και θα πρέπει να στηριχθούν και σ’ αυτούς για να προχωρήσουν.

Battle of Couples ALPHA

Τα θεμέλια της αγάπης κάθε ζευγαριού θα δοκιμαστούν και στο τέλος μόνο ένα ζευγάρι θα καταφέρει να πάρει έως 100.000 ευρώ! Θα επιβιώσουν οι σχέσεις τους όταν δημιουργηθούν οι πρώτες ρήξεις; Μπορεί, αλήθεια, η αγάπη να νικήσει τα πάντα;

Ο Alpha συνεχίζει να ενισχύει το πρόγραμμά του με εντυπωσιακά ψυχαγωγικά projects κι ανακοινώνει με χαρά τη συνεργασία του με τη Sony Pictures Television στην πρώτη τηλεοπτική μεταφορά του format Battle of the Couples στην ελληνική τηλεόραση. Το format δημιουργήθηκε αρχικά από την Ah! Productions, τμήμα της Satisfaction Group, για το γαλλικό TFX.

Στο «Battle of the Couples», το νέο ψυχαγωγικό show που έρχεται στον Alpha στις αρχές του 2021, πρωταγωνιστεί η δράση, ο ανταγωνισμός, η αγάπη, ο θυμός, η ζήλεια, ενώ τα ζευγάρια έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τον δεσμό τους και ν’ αποδείξουν ότι η αγάπη τους είναι ανίκητη.

Ο καθένας θα πρέπει να αποδείξει μέχρι πού θα έφτανε για να είναι με το άλλο του μισό. Όταν η σχέση παύει να είναι παιχνίδι και γίνεται στίβος μάχης, τότε χρειάζεται να αναμετρηθείς με την αλήθεια: μπορεί η αγάπη σου να βγει αλώβητη και να ξεπεράσει κάθε εμπόδιο;

Είναι η αγάπη σας αρκετά δυνατή;

«The Battle of the Couples», έρχεται στον Alpha.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

The Bachelor - αποκλειστικό: Ο Βασιλάκος δεν χώρισε ποτέ με την πρώην του;

Share