Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

ALPHA - Αποκλειστικό: Χαμός με τον Βασιλάκο λίγο πριν την πρεμιέρα του Battle of Couples

Τους έστησε σε τρία γυρίσματα

ALPHA - Αποκλειστικό: Χαμός με τον Βασιλάκο λίγο πριν την πρεμιέρα του Battle of Couples
Vanda's Blog 26.02.2021 09:30
Από Youweekly Team

Η πρεμιέρα του Battle of Couples στον ALPHA έγινε το βράδυ της Πέμπτης με τον σταθμό ωστόσο να φαίνεται να έχει φτάσει στο αμήν του με τον Παναγιώτη Βασιλάκο, και θα σας εξηγήσω ακριβώς το γιατί, μέσα από το Vanda's blog.

Μετά την προβολή του Bachelor, ο ALPHA κατάφερε να κάνει όλους να μιλάνε και να σχολιάζουν το ριάλιτι, το οποίο παρά το κύμα των αρνητικών σχολίων που δεχόταν συνεχώς, τα νούμερα τηλεθέασης δεν έπεσαν ποτέ! Έτσι, εκμεταλλευόμενο την μεγάλη επιτυχία του, το κανάλι είχε ήδη ετοιμάσει το επόμενο πρότζεκτ, με πρωταγωνιστή για ακόμα μια φορά τον Παναγιώτη Βασιλάκο, ένα άτομο που συζητήθηκε περισσότερο από κανένα όλο αυτό το διάστημα.

Για αυτό λοιπόν, σχεδόν δυο μήνες μετά την λήξη του Bachelor, παίρνει τώρα την σκυτάλη η Μάχη Των Ζευγαριών, ένα ριάλιτι στο οποίο τα ζευγάρια, θα δοκιμαστούν στην ειλικρίνεια, εμπιστοσύνη, αντοχή και επικοινωνία!

Ο ALPHA μπορεί να επέλεξε στο τιμόνι της παρουσιάσης να βρίσκεται ο πρώτος Έλληνας Bachelor, μαζί με την Σάσα Σταμάτη, ωστόσο εμείς μάθαμε ότι από πίσω έχει συμβεί το έλα να δεις! Οι αποκλειστικές μας πηγές που ποτέ δεν μας απογοητεύουν και πάντα επιβεβαιώνονται τα λεγόμενα τους μας «σφύριξαν» πως ο Παναγιώτης δεν είναι το «αγγελούδι» που φαίνεται, μιας και οι τσακωμοί του με το κανάλι δεν έχουν τέλος!

Ναι, και εμείς το ίδιο σοκ πάθαμε όταν το ακούσαμε, ειδικά αν σας πω και τι ακριβώς συνέβη με τον ίδιο και τους ιθύνοντες πίσω από τα παρασκήνια!

Για αυτό ο ALPHA είναι έξω φρενών με τον Παναγιώτη Βασιλάκο

Οι πηγές μας λοιπόν υποστηρίζουν πως ο Βασιλάκος είναι το αντίθετο του.. επαγγελματία και του συνεπή ανθρώπου, μιας και στα πρώτα τρία ραντεβού για τα γυρίσματα, εμφανίστηκε μετά από πάρα πολύ ώρα! Στην αρχή όλοι πίστευαν ότι δεν θα εμφανιστεί ποτέ, όμως έφτασε εκεί πολύ πιο μετά την κανονισμένη ώρα σαν να μην τρέχει τίποτα! Και εντάξει μπορεί την πρώτη φορά κάτι να του συνέβη, άνθρωποι είμαστε ατυχίες συμβαίνουν, αλλά το «στήσιμο» σε τρεις συνεχόμενες φορές δεν χαρακτηρίζει έναν άνθρωπο που έχει πάρει σοβαρά την δουλειά του!

Τώρα άμα συνεχίσει με το κανάλι μετά από όλα αυτά δεν γνωρίζουμε, ξέρουμε όμως ότι ο Παναγιώτης ίσως να πρέπει να.. κατέβει λίγο από το καλάμι του, για να παραμείνει στα μάτια μας το γλυκό και αθώο παιδί που έδειξε τόσο από την συμμετοχή του στο Nomads, όσο και από το Bachelor!

ALPHA battle of couples παναγιώτης βασιλάκος

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Battle of Couples trailer 2/3: "Να σας υπενθυμίσω πως εδώ δεν ήρθατε για κατασκήνωση"

Battle of Couples - τηλεθέαση 25/2: Χαμηλά τα νούμερα της πρεμιέρας

Share