Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

Αποκλειστικό: Στη Λευκάδα με παρέα ο Αναστάσιος Ράμμος

Τον «τσακώσαμε» κι αυτόν

Αποκλειστικό: Στη Λευκάδα με παρέα ο Αναστάσιος Ράμμος
Vanda's Blog 27.08.2022 11:07

Εγώ σας τα έχω ξαναπεί... Μπορεί να έχω γυρίσει στην Αθήνα όμως τις ακρούλες μου τις έχω παντού. Κάπως έτσι χθες (26/8) οι πηγές μου εντόπισαν, χαλαρό και χωρίς κινητό, τον Αναστάσιο Ράμμο σε μία πανέμορφη παραλία της Λευκάδας.

Οι Έλληνες celebrities έχουν αρχίσει να γυρνάνε σιγά σιγά από τις διακοπές τους, αλλά ο τραγουδιστής δεν έχει λόγο να βιαστεί. Απολαμβάνει το καλοκαίρι του μέχρι το τελευταίο λεπτό και αν με ρωτάτε καλά κάνει, αυτή η εποχή είναι η καλύτερη για διακοπές.

Υποχρεώσεις, τηλεοπτικές τουλάχιστον, δεν έχει μιας και όπως είχε αποκαλύψει ο ίδιος, το Total Blackout που παρουσίαζε τελειώνει.

«Δεν νομίζω να υπάρχει το Black out του χρόνου, δεν έχω κάποια τέτοια ενημέρωση. Πολύ ωραία ήταν, θα το έκανα ξανά σίγουρα. Βέβαια ήταν πολύ κουραστικό. Ήταν πάρα πολλές ώρες αναμονή» ανέφερε ο Αναστάσιος Ράμμος. «Δηλαδή μέχρι να φτιάξουν. Να στηθεί αυτό, να ξεστηθεί, να κυνηγάμε τις κατσαρίδες και τα φίδια. Ήταν κουραστικό. Θα ήθελα να κάνω το Μπαμ του Φερεντίνου και το Άλλα Κόλπα του Βλάση Μπονάτσου».

Οι δηλώσεις του αυτές βέβαια έκαναν έξαλλη, ΕΞΑΛΛΗ ΟΜΩΣ, την Αφροδίτη Γραμμέλη (δείτε εδώ τι είπε), αλλά ο τραγουδιστής δεν πήρε τίποτα πίσω.

Ο Αναστάσιος Ράμμος στη Λευκάδα

Γυμνασμένος όσο δεν πάει, με τα κλασικά πλέον τατουάζ του, ο Αναστάσιος Ράμμος όχι μόνο περπάτησε στην παραλία «Άγιος Νικήτας» της Λευκάδας, αλλά έκανε και Sup, το trend του καλοκαιριού. Σε όποια παραλία και αν πήγαινες φέτος έβλεπες και μερικές σανίδες. Ε, και ο Αναστάσιος λοιπόν δεν ξέφυγε από τον κανόνα, ανέβηκε στο sup του, πήρε το κουπί του και ξεκίνησε τη βόλτα του μέσα στα καταγάλανα νερά του πανέμορφου νησιού του Ιονίου.

Αναστάσιος Ράμμος sup

Βέβαια ο τραγουδιστής δεν ήταν μόνος. Όπως θα είδατε και στον τίτλο, είπαμε είναι με παρέα. Επειδή όμως είστε πονηροί και το μυαλό σας πήγε αμέσως σε γυναίκα, πρέπει να σας αποκαλύψω εδώ στο Vanda's Blog του Youweekly.gr πως ο γοητευτικός τραγουδιστής φέτος, κάνει διακοπές με τους φίλους του. Έτσι στην παραλία δεν είχε στο πλευρό του κάποια αιθέρια παρουσία αλλά έναν καλό του φίλο.

Αναστάσιος Ράμμος διακοπές

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Έτοιμος να γίνει μπαμπάς ο Αναστάσιος Ράμμος; - Οι δηλώσεις του τραγουδιστή στο After Dark

«Τραγούδησε στη θέση μου» - ο Αναστάσιος Ράμμος αποκαλύπτει ποιος του πήρε τη θέση σε μπάντα

Share