Το βίντεο που θέλει να εξαφανίσει η Χρουσαλά από την παραμυθένια ζωή της! Δεν θα το πιστεύετε...

Το βίντεο που θέλει να εξαφανίσει η Χρουσαλά από την παραμυθένια ζωή της! Δεν θα το πιστεύετε...
Όταν η Μαριέττα γνώρισε τον πρίγκιπά της, Λέων. Έτσι θα μπορούσε να τιτλοφορηθεί η γνωριμία ενός πολύ αγαπημένου ζευγαριού της showbiz, που απολαμβάνει μια ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή. Η πρώτη τους επαφή έγινε σε μια επίδειξη του Μιχάλη Ασλάνη, όπου η Μαριέττα Χρουσαλά εντυπωσίαζε στην πασαρέλα με δημιουργίες του σχεδιαστή και ο Λέων Πατίτσας βρισκόταν στις πρώτες σειρές των θεατών χειροκροτώντας της...

Η επόμενη συνάντησή τους έγινε τυχαία μετά από τρεις μήνες, ένα βράδυ του Ιανουαρίου του 2006, όταν και οι δύο βρέθηκαν σχεδόν ακάλεστοι – μέσω κοινών φίλων τους- σε ένα πάρτι.
Η πρόταση γάμου έγινε στις 25 Οκτωβρίου του 2008 στη Βενετία, όταν ο Λέων Πατίτσας γονάτισε μέσα στη γόνδολα όπου βρίσκονταν και της ζήτησε και επίσημα να γίνει η γυναίκα με την οποία θα μοιραζόταν την υπόλοιπη ζωή του.

Δείτε ακόμη: ΚΟΡΜΑΡΑ! Δες τη Μαριέττα Χρουσαλά με μαγιό 3 μήνες μετά τη γέννα! (PHOTOS)

Τα Χριστούγεννα της ίδια χρονιάς οι δύο οικογένειες επισημοποίησαν τον αρραβώνα του ζευγαριού με ένα γιορτινό δείπνο στο πατρικό της Μαριέττας Χρουσαλά. Πριν από όλα αυτά τα μαγικά η Μαριέττα ήταν μια απλή παρουσιάστρια που επιβίωνε με το μεροκάματο και κάνοντας αυτές τις sexy εμφανίσεις...live!!! Ναι! Έτσι έβγαινε στην τηλεόραση... Τώρα φυσικά δεν θέλει να θυμάται αυτά τα βίντεο!!!



ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δεν υπάρχει!! Δείτε την απίστευτη εμφάνιση της πεθεράς της Χρουσαλά!