Ανατριχιαστικό Βιντέο! Φυλακισμένοι δραπέτευσαν για να σώσουν τη ζωή φύλακα που έπαθε καρδιακή προσβολή!

Ανατριχιαστικό Βιντέο! Φυλακισμένοι δραπέτευσαν για να σώσουν τη ζωή φύλακα που έπαθε καρδιακή προσβολή!

Απίστευτο περιστατικό συνέβη στα κρατητήρια του Τέξας με τον φύλακα Γκάρι Γκριμ να έχει αναλάβει την φύλαξη των κρατούμενων.

Ο 52χρονος φύλακας σώθηκε εκ θαύματος αφού οι φυλακισμένοι δραπέτευσαν για να του σώσουν τη ζωή. Το περιστατικό που έγινε το 2006 είχε πάρει τεράστιες διαστάσεις και πλέον ο Γκάρι Γκριμ είναι έτοιμος να μιλήσει για την εμπειρία που δεν θα ξεχάσει ποτέ. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Βίντεο σοκ: Αθλητής του icy pole πέφτει στο κενό από ύψος 7,5 μέτρα!

Για όσους δεν θυμούνται, ο φύλακας καθόταν στην καρέκλα του και ανήμπορος να αντιδράσει, έπαθε καρδιακή προσβολή. Οι φυλακισμένοι δεν εκμεταλλεύτηκαν την κατάσταση για να δραπετεύσουν, αλλά έτρεξαν να φωνάξουν τους άλλους φύλακες, οι οποίοι με τη σειρά τους κάλεσαν τους γιατρούς.

Στη συνέντευξή του δήλωσε: "Έπεσα και όλα έσβησαν. Το επόμενο πράγμα που θυμάμαι ήταν να κοιτάζω το ταβάνι στα επείγοντα περιστατικά. Αντί να εκμεταλλευτούν την κατάστασή του με το να πάρουν το όπλο μου, να με σκοτώσουν ή να με πάρουν ως όμηρο για να δραπετεύσουν, επέλεξαν να με δουν ως άνθρωπο.Όποτε το σκέφτομαι συγκινούμε. Αν ήθελαν να μου κάνουν κακό, το μόνο που θα έπρεπε να κάνουν ήταν να κάτσουν εκεί και να μην κάνουν τίποτα". Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί :