Τύπος έκανε φάρσα ότι κουρεύει γυναίκες και...ρίσκαρε τη ζωή του!

Τύπος έκανε φάρσα ότι κουρεύει γυναίκες και...ρίσκαρε τη ζωή του!

Δεν παίζουμε με τα μαλλιά των γυναικών φίλε μου! Ένας ατρόμητος τύπος ρίσκαρε τη… ζωή του προσποιούμενος ότι κουρεύει γυναίκες!

Δεν κάνουμε με όλα πλάκα! Αυτό είναι μια κοινή αλήθεια. Όμως, ένας άντρας οπλισμένος με χιούμορ και θάρρος αποφάσισε ότι δεν υπάρχει όριο στην πλάκα! Ο τύπος έκανε φάρσα ότι κούρεψε γυναίκες και οι αντιδράσεις τους φυσικά ήταν επικές! Διαβάστε παρακάτω....

Στην αρχή του video ο τύπος έκανε φάρσα ότι κούρεψε τη… μαμά του! Αυτό κι αν θέλει θάρρος! Πήγε σιγά σιγά από πίσω της ενώ εκείνη παρακολουθούσε τηλεόραση κι έβαλε στο κινητό του να παίζει ο ήχος και η εικόνα μιας ξυριστικής μηχανής. Φυσικά, η γυναίκα τρελάθηκε κι εμείς ακούμε τον άντρα να της φωνάζει «δεν το εννοούσα μαμά!».

Δείτε ακόμη: Κύπρος: Σοκ προκαλεί γιατρός που ειρωνεύεται τον ασθενή του, ενώ εκείνος σφαδάζει από τους πόνους! Το βίντεο της ντροπής!

Δεν πήρε, όμως, το μάθημα του κι αποφάσισε να κάνει πλάκα και σ’ άλλες γυναίκες. Έτσι, βλέπουμε τον άντρα να πηγαίνει προσεκτικά κι αθόρυβα πίσω από κάθε γυναίκα στο σπίτι και να ενεργοποιεί τον ήχο στο κινητό του! Όλες τους χωρίς καμία εξαίρεση άρχισαν να φωνάζουν και να ρωτάνε «μου έκοψες τα μαλλιά;;» ενώ πιστεύουμε ότι παραλίγο γλίτωσαν το εγκεφαλικό.

Δείτε ακόμη: Θα σας εκπλήξει! Δείτε την απίστευτη αντίδραση μιας γάτας όταν το αφεντικό της παθαίνει καρδιακή προσβολή

Στο τέλος βλέπουμε και την ΘΕΑΡΑ γιαγιά, η οποία ήταν ίσως η πιο ψύχραιμη απ’ όλες, μαζί με τον άντρα που προσπαθεί να την καθησυχάσει ότι απλώς έκανε πλάκα!